Ekran kartının eğik olması

Matsuri

Kilopat
Bugün topladığım kasada ekran kartı çok küçük bir dereceyle öne eğik. Düzeltmek için çok uğraştım ama ekran kartı tam dik olduğunda kasanın arkasındaki ekran kartı çıkış boşlukları ekran kartının kablo çıkış yerlerini bir miktar kapattığı için sorunu ekran kartını çok hafif eğip görüntü çıkışlarını kurtarmayla çözdüm. Bu seviye bir eğiklik sorun çıkarır mı?

IMG_20200928_2238099.jpg

IMG_20200928_223809.jpg

Ekran kartı sabitleyici kullanabilirsiniz.
Bugün topladığım kasada ekran kartı çok küçük bir dereceyle öne eğik. Düzeltmek için çok uğraştım ama ekran kartı tam dik olduğunda kasanın arkasındaki ekran kartı çıkış boşlukları ekran kartının kablo çıkış yerlerini bir miktar kapattığı için sorunu ekran kartını çok hafif eğip görüntü çıkışlarını kurtarmayla çözdüm. Bu seviye bir eğiklik sorun çıkarır mı?

Eki Görüntüle 684155

Eki Görüntüle 684159
Ekran kartı sabitleyici kullanabilirsiniz.

Açıkçası görüntü geliyorsa hiçbir sıkıntı yok demektir fakat siz gene de yapabiliyorsanız vidalarını sökün sol taraftan hafif yukarı kaldırarak tekrar vidalayın böylece sorun da çözülmüş olur.

Açıkçası görüntü geliyorsa hiçbir sıkıntı yok demektir.

Öyle bir şey yok. Ekran kartını kasaya vidalamadan kullanırsam, dansöz gibi oynuyorsa ve bir zamandan sonra o kart atıp, slotu parçalarsa?
Görüntü veriyor diye salmamak lazım. Bakır teliyle desteklediğimi bilirim ben.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı