Ekran kartının fan yaprağı kırıldı ve çok ses çıkarıyor

mrdeno

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS P8B75m-lx
ASUS GAMING OC RX 470
16GB 1867mhz @1600mhz DDR3 ram
Intel Core i5-3570K
Sorunum başlıkta belirttiğim gibi, bir yaprak kırıldığı için inanılmaz ses ve titreşim var. Yaprağı geri takmayı denedim ama her seferinde yeniden çıktı. Kırılan yaprağın karşısındaki yaprağı da kırarsan sorun kalmaz gibi bir şey okudum başka bir konuda. Doğru mudur? Doğru değilse başka nasıl çözebilirim?

Kirilan fani direk söküp sicaklik degerleri cok fazla yukselmezse oyle kullanabilirsiniz.

Yeni fan almak en mantıklı ve kesin çözüm olacaktır.

2. El baktığımda 400 aşağısına yok ve bende şu an 1 kuruş para yok çünkü soğutucu aldım işlemciye. Yukarıda dediğim gibi karşısındaki yaprağı da kırmak işe yarar mı?

Kirilan fani direk söküp sicaklik degerleri cok fazla yukselmezse oyle kullanabilirsiniz.
Çok çok yükseliyor 70den 80 derecelere çıkıyor kart.

2. el baktığımda 400 aşağısına yok ve bende şu an 1 kuruş para yok çünkü soğutucu aldım işlemciye. Yukarıda dediğim gibi karşısındaki yaprağı da kırmak işe yarar mı?

İşe yaramaz ama fanın yaprağını zaten atmışınız denemek isterseniz deneyebilirsiniz. AliExpress'den bakın, yeni kullanıcı indirimiyle vergi dahil 70-80TL'ye fan bulunabiliyor.

Yukarıdaki arkadaşın önerdiği 2'li yapıştırıcıyı öneririm. Bizim burada milyoncularda arap/iran yapıştırıcısı olarak geçiyor. Yapıştırdıktan sonra 5 dakika içinde kürleşiyor ama tamamen kemikleşmesi için 1 gün bekletmen gerekir. 15 20 dakikada he bu yapıştı deyip takarsan yine aynısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…