Sorunum başlıkta belirttiğim gibi, bir yaprak kırıldığı için inanılmaz ses ve titreşim var. Yaprağı geri takmayı denedim ama her seferinde yeniden çıktı. Kırılan yaprağın karşısındaki yaprağı da kırarsan sorun kalmaz gibi bir şey okudum başka bir konuda. Doğru mudur? Doğru değilse başka nasıl çözebilirim?
Sorunum başlıkta belirttiğim gibi, bir yaprak kırıldığı için inanılmaz ses ve titreşim var. Yaprağı geri takmayı denedim ama her seferinde yeniden çıktı. Kırılan yaprağın karşısındaki yaprağı da kırarsan sorun kalmaz gibi bir şey okudum başka bir konuda. Doğru mudur? Doğru değilse başka nasıl çözebilirim?
2. El baktığımda 400 aşağısına yok ve bende şu an 1 kuruş para yok çünkü soğutucu aldım işlemciye. Yukarıda dediğim gibi karşısındaki yaprağı da kırmak işe yarar mı?
2. el baktığımda 400 aşağısına yok ve bende şu an 1 kuruş para yok çünkü soğutucu aldım işlemciye. Yukarıda dediğim gibi karşısındaki yaprağı da kırmak işe yarar mı?
İşe yaramaz ama fanın yaprağını zaten atmışınız denemek isterseniz deneyebilirsiniz. AliExpress'den bakın, yeni kullanıcı indirimiyle vergi dahil 70-80TL'ye fan bulunabiliyor.
Yukarıdaki arkadaşın önerdiği 2'li yapıştırıcıyı öneririm. Bizim burada milyoncularda arap/iran yapıştırıcısı olarak geçiyor. Yapıştırdıktan sonra 5 dakika içinde kürleşiyor ama tamamen kemikleşmesi için 1 gün bekletmen gerekir. 15 20 dakikada he bu yapıştı deyip takarsan yine aynısı olur.