Ekran kartının fan yapraklarından biri kırıldı

İ5 2500K

Kilopat
Başlıkta da belirttiğim gibi ekran kartının fan yapraklarından biri kırıldı. Böyle çalıştırsam sorun olur mu? Oyun oynarken ekran kartı titriyor. İdare etsin beni yeter ve ekran kartı fan maliyeti kaça patlar? Cevaplarsanız çok memnun olurum. Ekran kartım ASUS Dual RX580 4 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
100-200 TL civarı bir fiyatı olur. Titremesi rahatsız etmiyorsa ve ısınma problemi olmuyorsa sorun yok. Meraktan soruyorum nasıl kırdınız?

Ben önceden MSI Afterburner'da fan hızını 80'e ayarlamıştım. Ama tek oyunda fan dönüyor diye sandım çünkü ASUS'larda 50 55 dereceden önce fan dönmüyor elimde sığmadığı için kablolardan tornavida ile fan dönüyor mu diye bakarken yanlışıkla değdirdim tamamen benim gerizekalılığım kısacası😅

Ben önceden MSI Afterburner'da fan hızını 80'e ayarlamıştım. Ama tek oyunda fan dönüyor diye sandım çünkü ASUS'larda 50 55 dereceden önce fan dönmüyor elimde sığmadığı için kablolardan tornavida ile fan dönüyor mu diye bakarken yanlışıkla değdirdim tamamen benim gerizekalılığım kısacası😅
Tornavidayla kontrol etmek yerine baksaydınız ya 🤦‍♂️

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı