D Defkhammet Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 502 30 Haziran 2021 #11 fortBoys dedi: Toz bilgisayarlanmış. Sıcaklık biraz artar belki bir şey olmaz yani. Genişletmek için tıkla... Hocam sıcaklığa etki etmiyor ben fark etmedim. Ama titriyor.
fortBoys dedi: Toz bilgisayarlanmış. Sıcaklık biraz artar belki bir şey olmaz yani. Genişletmek için tıkla... Hocam sıcaklığa etki etmiyor ben fark etmedim. Ama titriyor.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.861 Makaleler 6 Çözümler 137 30 Haziran 2021 #12 Defkhammet dedi: Hocam sıcaklığa etki etmiyor ben fark etmedim. Ama titriyor. Genişletmek için tıkla... Balans sebebiyle fan yatak dağıtır nispeten kısa sürede. Gittiği yere kadar kullanmak mantıklı bir tercih olur.
Defkhammet dedi: Hocam sıcaklığa etki etmiyor ben fark etmedim. Ama titriyor. Genişletmek için tıkla... Balans sebebiyle fan yatak dağıtır nispeten kısa sürede. Gittiği yere kadar kullanmak mantıklı bir tercih olur.
D Defkhammet Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 502 30 Haziran 2021 #13 Taptic dedi: Balans sebebiyle fan yatak dağıtır nispeten kısa sürede. Gittiği yere kadar kullanmak mantıklı bir tercih olur. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bende öyle düşünüyorum. İnternette satılıyor fanlar ama abc muhabbeti var ben onu anlamadım fan ömrünü tüketince zorunluluktan çözeceğiz bir şekilde artık. Teşekkürler yorumun için.
Taptic dedi: Balans sebebiyle fan yatak dağıtır nispeten kısa sürede. Gittiği yere kadar kullanmak mantıklı bir tercih olur. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bende öyle düşünüyorum. İnternette satılıyor fanlar ama abc muhabbeti var ben onu anlamadım fan ömrünü tüketince zorunluluktan çözeceğiz bir şekilde artık. Teşekkürler yorumun için.