Ekran kartının fanı nasıl tamir edilir?

Arkadaşlar, ekran kartının termal macununu 1-2 gün önce değiştirdim. Witcher 3'te Ultra ayarlarda overclockla birlikte 85 derecelere geliyor. Şimdi ekran kartına baktığımda bir pervanenin diğerinden aşırı bir şekilde yavaş döndüğünü gördüm. Bazen de duruyor o yavaş dönen fan pervanesi ekran kartındaki şimdi baktım da. Bunu nasıl düzeltebilirim sizce?

Arkadaşlar, ekran kartının termal macununu 1-2 gün önce değiştirdim. Witcher 3'te Ultra ayarlarda overclockla birlikte 85 derecelere geliyor. Şimdi ekran kartına baktığımda bir pervanenin diğerinden aşırı bir şekilde yavaş döndüğünü gördüm. Bazen de duruyor o yavaş dönen fan pervanesi ekran kartındaki şimdi baktım da. Bunu nasıl düzeltebilirim sizce?

Hatanın ne olduğunu bilmeniz lazım önce bu fanın motorundaki kablolarda da olabilir güç girişinde de bunu öğrenmeye çalışın. Ya da teknik servise vs. götürün.

Benim ekran kartımın bir fanı dönmüyordu. Siz uğraşmayın daha kötü yapabilirsiniz. Servise götürün düzeltsinler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı