Captan_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.831 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #1 Merhaba, ekran kartımın 3 fandan 1 tanesinin 1 yaprağı kırıldı ekran kartıma zarar verir mi? Kasayı titretiyor.
Merhaba, ekran kartımın 3 fandan 1 tanesinin 1 yaprağı kırıldı ekran kartıma zarar verir mi? Kasayı titretiyor.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.224 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #2 Captan_ dedi: Merhaba, ekran kartımın 3 fandan 1 tanesinin 1 yaprağı kırıldı ekran kartıma zarar verir mi? Kasayı titretiyor. Genişletmek için tıkla... Titreme harici zarari yok. En kısa sürede degismenizi öneririm.
Captan_ dedi: Merhaba, ekran kartımın 3 fandan 1 tanesinin 1 yaprağı kırıldı ekran kartıma zarar verir mi? Kasayı titretiyor. Genişletmek için tıkla... Titreme harici zarari yok. En kısa sürede degismenizi öneririm.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.338 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #3 Captan_ dedi: Merhaba, ekran kartımın 3 fandan 1 tanesinin 1 yaprağı kırıldı ekran kartıma zarar verir mi? Kasayı titretiyor. Genişletmek için tıkla... Titreme hariç bir zararı olmaz, sadece ses yapar. Değiştirsen iyi olur yakın zamanda.
Captan_ dedi: Merhaba, ekran kartımın 3 fandan 1 tanesinin 1 yaprağı kırıldı ekran kartıma zarar verir mi? Kasayı titretiyor. Genişletmek için tıkla... Titreme hariç bir zararı olmaz, sadece ses yapar. Değiştirsen iyi olur yakın zamanda.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.038 Çözümler 47 Yer Mersin 25 Ağustos 2023 #4 Titreşim ve ses yapar. Hava akımı da azıcık zayıflar. Ciddi bir sorun değil ama garantisi varsa gönderin bence.
Titreşim ve ses yapar. Hava akımı da azıcık zayıflar. Ciddi bir sorun değil ama garantisi varsa gönderin bence.
Captan_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.831 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #5 O yaprağı kırılan fana peçete soktum dönmüyor. Sıcaklıkta bir değişim olmadı.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.338 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #6 Captan_ dedi: O yaprağı kırılan fana peçete soktum dönmüyor. Sıcaklıkta bir değişim olmadı. Genişletmek için tıkla... Diğer fanlar zaten iş görüyordur. Aman aman ısınma olmaz.
Captan_ dedi: O yaprağı kırılan fana peçete soktum dönmüyor. Sıcaklıkta bir değişim olmadı. Genişletmek için tıkla... Diğer fanlar zaten iş görüyordur. Aman aman ısınma olmaz.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.224 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #7 Captan_ dedi: O yaprağı kırılan fana peçete soktum dönmüyor. Sıcaklıkta bir değişim olmadı. Genişletmek için tıkla... Fani boşuna zorlamayin böyle. Yapıştırıcı varsa fani söküp o yaprağı yapıştırın, en azından kasanın titremesini cozersiniz
Captan_ dedi: O yaprağı kırılan fana peçete soktum dönmüyor. Sıcaklıkta bir değişim olmadı. Genişletmek için tıkla... Fani boşuna zorlamayin böyle. Yapıştırıcı varsa fani söküp o yaprağı yapıştırın, en azından kasanın titremesini cozersiniz
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.338 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #8 Captan_ dedi: O yaprağı kırılan fana peçete soktum dönmüyor. Sıcaklıkta bir değişim olmadı. Genişletmek için tıkla... Ayrıyeten sigara külü+505 ile yapıştırmanı tavsiye ederim. Fanı uzun süre tutacaktır.
Captan_ dedi: O yaprağı kırılan fana peçete soktum dönmüyor. Sıcaklıkta bir değişim olmadı. Genişletmek için tıkla... Ayrıyeten sigara külü+505 ile yapıştırmanı tavsiye ederim. Fanı uzun süre tutacaktır.
Captan_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.831 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #9 SEMIKAANCAKIR dedi: Fani boşuna zorlamayin böyle. Yapıştırıcı varsa fani söküp o yaprağı yapıştırın, en azından kasanın titremesini cozersiniz Genişletmek için tıkla... Fana peçete takınca hiç bir türlü güç uygulamadan kapanıyor
SEMIKAANCAKIR dedi: Fani boşuna zorlamayin böyle. Yapıştırıcı varsa fani söküp o yaprağı yapıştırın, en azından kasanın titremesini cozersiniz Genişletmek için tıkla... Fana peçete takınca hiç bir türlü güç uygulamadan kapanıyor
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.224 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #10 Captan_ dedi: Fana peçete takınca hiçbir türlü güç uygulamadan kapanıyor Genişletmek için tıkla... Otomatik kendini kapatıyor mu yoksa dönmeye mi zorluyor? Kapatiyorsa 10 numara.
Captan_ dedi: Fana peçete takınca hiçbir türlü güç uygulamadan kapanıyor Genişletmek için tıkla... Otomatik kendini kapatıyor mu yoksa dönmeye mi zorluyor? Kapatiyorsa 10 numara.