merto14 Decapat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 847 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #11 Captan_ dedi: Merhaba, ekran kartımın 3 fandan 1 tanesinin 1 yaprağı kırıldı ekran kartıma zarar verir mi? Kasayı titretiyor. Genişletmek için tıkla... Aynisi bende de oldu kirilar parcayi 502 ile geri yapistirdim vidalarada gitti yapistirici ve şu an fanin vidalarini acamiyorum.
Captan_ dedi: Merhaba, ekran kartımın 3 fandan 1 tanesinin 1 yaprağı kırıldı ekran kartıma zarar verir mi? Kasayı titretiyor. Genişletmek için tıkla... Aynisi bende de oldu kirilar parcayi 502 ile geri yapistirdim vidalarada gitti yapistirici ve şu an fanin vidalarini acamiyorum.
Captan_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.831 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #12 SEMIKAANCAKIR dedi: Otomatik kendini kapatıyor mu yoksa dönmeye mi zorluyor? Kapatiyorsa 10 numara. Genişletmek için tıkla... Kendini kapatıyor.
SEMIKAANCAKIR dedi: Otomatik kendini kapatıyor mu yoksa dönmeye mi zorluyor? Kapatiyorsa 10 numara. Genişletmek için tıkla... Kendini kapatıyor.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.338 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #13 merto14 dedi: Aynisi bende de oldu kirilar parcayi 502 ile geri yapistirdim vidalarada gitti yapistirici ve şu an fanin vidalarini acamiyorum. Genişletmek için tıkla... Gider gitmez tiner, kolonya vb. ile temizlemen gerekiyordu
merto14 dedi: Aynisi bende de oldu kirilar parcayi 502 ile geri yapistirdim vidalarada gitti yapistirici ve şu an fanin vidalarini acamiyorum. Genişletmek için tıkla... Gider gitmez tiner, kolonya vb. ile temizlemen gerekiyordu
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 25 Ağustos 2023 #14 Fanın kırılan yaprağının tam zıttında olan yaprağıda kırarsan titreme yapmaz yine kullanılır hale gelir. Geçmiş olsun.
Fanın kırılan yaprağının tam zıttında olan yaprağıda kırarsan titreme yapmaz yine kullanılır hale gelir. Geçmiş olsun.
Captan_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.831 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #15 Tek fana peçeteyle müdahale ettiğim için diğer fanalara güç bindi fan ses haricinde bi sıkıntı yok sanırım.
Tek fana peçeteyle müdahale ettiğim için diğer fanalara güç bindi fan ses haricinde bi sıkıntı yok sanırım.
merto14 Decapat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 847 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #16 BehzatAmirim dedi: Gider gitmez tiner, kolonya vb. ile temizlemen gerekiyordu Genişletmek için tıkla... Vallahi ne yapacağım bilmiyorum fan toz olunca bakariz ona.
BehzatAmirim dedi: Gider gitmez tiner, kolonya vb. ile temizlemen gerekiyordu Genişletmek için tıkla... Vallahi ne yapacağım bilmiyorum fan toz olunca bakariz ona.
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.472 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ağustos 2023 #17 Captan_ dedi: Merhaba, ekran kartımın 3 fandan 1 tanesinin 1 yaprağı kırıldı ekran kartıma zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Ciddi bir zarar vereceğini sanmam.
Captan_ dedi: Merhaba, ekran kartımın 3 fandan 1 tanesinin 1 yaprağı kırıldı ekran kartıma zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Ciddi bir zarar vereceğini sanmam.