berkthec1k Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 64 2 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar fotoğrafta verdiğim kablo doğru takılmış mı? Aklıma takıldı çünkü.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.823 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 2 Ağustos 2020 #2 Bu şekilde anlayamayız ki. Kablonun üstündeki tırnak yuvadaki karşılığına oturduysa düzgünce takılmıştır. İyice yakınlaştırdım, arada boşluk görünmüyor. Düzgün takılmış yani.
Bu şekilde anlayamayız ki. Kablonun üstündeki tırnak yuvadaki karşılığına oturduysa düzgünce takılmıştır. İyice yakınlaştırdım, arada boşluk görünmüyor. Düzgün takılmış yani.
berkthec1k Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 64 2 Ağustos 2020 #3 Bora Dere dedi: Bu şekilde anlayamayız ki. Kablonun üstündeki tırnak yuvadaki karşılığına oturduysa düzgünce takılmıştır. İyice yakınlaştırdım, arada boşluk görünmüyor. Düzgün takılmış yani. Genişletmek için tıkla... O değil sarkan kablo fazladan mı diye sormuştum.
Bora Dere dedi: Bu şekilde anlayamayız ki. Kablonun üstündeki tırnak yuvadaki karşılığına oturduysa düzgünce takılmıştır. İyice yakınlaştırdım, arada boşluk görünmüyor. Düzgün takılmış yani. Genişletmek için tıkla... O değil sarkan kablo fazladan mı diye sormuştum.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.823 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 2 Ağustos 2020 #4 Evet fazladan. Kartınızda 8 pinlik bir güç beslemesi var. Sarkan kabloya ihtiyacınız yok yani.
berkthec1k Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 64 2 Ağustos 2020 #5 Bora Dere dedi: Evet fazladan. Kartınızda 8 pinlik bir güç beslemesi var. Sarkan kabloya ihtiyacınız yok yani. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam bayadır bekliyordum bilgisayarı o yüzden eksik mi montajlanmış yoksa fazlalık mı diye sordum.
Bora Dere dedi: Evet fazladan. Kartınızda 8 pinlik bir güç beslemesi var. Sarkan kabloya ihtiyacınız yok yani. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam bayadır bekliyordum bilgisayarı o yüzden eksik mi montajlanmış yoksa fazlalık mı diye sordum.