Ekran kartının içi açılmış mı?

gwmber78

Femtopat
Daha fazla  
Kontrol etmek için baktığım hiçbir incelemede, TUF serisi 3080 ekran kartlarının güvenlik bantları aşağıdaki görseldeki ekran kartı ile aynı yerde değil. Sizce dolandırılıyor muyum?

İncelemelerden örnek:

Aynı şekilde güvenlik bandı da kutu açılışlarındaki bantlara hiç benzemiyor.

Dosya Ekleri

• 1743517930048.png
    111,2 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleyen: Moderatör:
İçinin açılması illa tamir edildiği anlamına gelmez. Termal macun değiştirmiştir belki. Ha size açılmadı dediyse işte o zaman şüphelenmek gerekir veya kartın başka bir sahibi de açmış, söylememiş olabilir.

Sahibinden ilanında bakarken gördüm. İçinin açılıp açılmadığıyla ilgili bir bilgi yok fakat güvenlik etiketinin fotoğrafı eklendiyse bu içi açılmamış demek gibi bir anlama gelmez mi? RX 6700'den 3080' geçmeyi düşünüyorum. TUF, ZOTAC ya da EVGA düşünüyorum. İkinci el için tavsiyelere açığım.

Almadığınız bir şey için nasıl dolandırılacaksınız ki? Rastgele alıp takmış olabilir. Sonuçta 3080 5 yıllık bir kart termal macunu değiştirmiş olması çok olası.

Almadığınız bir şey için nasıl dolandırılacaksınız ki? Rastgele alıp takmış olabilir. Sonuçta 3080 5 yıllık bir kart termal macunu değiştirmiş olması çok olası.
Almadığım bir şey için dolandırılıyor olamaz mıyım? Dolandırılıyor olmak için illaki satın almış olmak mı gerekir? Eğer içinin açılmadığını söylerlerse dolandırılıyor olduğuma emin olacağım açıkçası. Yanıtlarınız için teşekkürler.

Almadığın için dolandırılamazsın tabii. Nasıl bi kafa anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…