wowgenerals
Megapat
3 gün önce bilgisayarımın arka tarafında bulunan en büyük fan bozulmuştu. Isı sorunu yaşıyordum kasa içinde. Ben de yenisini sipariş verirken yanında termal macun ile beraber sipariş verdim çünkü 3 senedir işlemci ve ekran kartı macunu aynıydı. 2 ürün de bugün elime ulaştı. Termal macunu hem işlemciye, hem ekran kartı işlemcisine uyguladım. Speccy, GPU-Z, SpeedFan gibi ısı ölçme programları ile ısıyı ölçtüğümde ise hiçbir problem yok, 50-55 derece civarında ikisi de fakat 15-20 dakika oyun oynadıktan sonra ekran kartını ellemeye çalışınca dokunamıyorum 1-2 saniye elimi tutabiliyorum bu normal mi? Kabaca sormak gerekirse 60 derecelik mevcut bir ısıda ekran kartına dokunduğumuz zaman elimizi 1-2 saniye tutabilmemiz normal mi? Boştayken hiçbir sorun yok, dokunabiliyorum. Ekran kartımın modeli GTX 960. İşlemciye termal macun sürerken chipset arasına kurumuş bir tane çok küçük termal macun girdi elektrik süpürgesiyle çektim şuan hiç bir sorun yok ama ilerde olabilir mi? Chipset tertemizken taktım işlemciyi.
Son düzenleyen: Moderatör: