Ekran Kartının Isınıp Bilgisayarın Kapanması

SefaGmssy

Kilopat
Yer
İzmir Texas
Daha fazla  
Meslek
Öğrenciyiz
Bundan 2 hafta önce bilgisayarıma GTA 5 indirdim günümüzdeki internet hızı sayesinde 1 gün boyunca PC açik kaldı indirme işlemi bittikten sonra ekran kartının ısındığını gördüm PC'yi kapattım. Yarım saat sonra oyuna girdiğimde ekran kartı ısınmaya başladı. Uzun süre açık kalınca kapandı daha sonraki günlerde de girdigimde anca yarım saat oynayabildim.

İnternette bununla ilgili bir cok şey okudum termal macunu yenile dediler termal macunu aldım düzgün bir şekilde sürdüm bunun için Youtube'da birçok video izledim. Ekran kartıni PC'ye taktim yine aynı şey oldu ekran kartı ısındıktan sonra yine kapandı. Ama 5-10 sonra kapanmaya başladı bunun sorunu çözemedim. Sizce yeni ekran kartı almalı mıyım?

• Radeon HD 7350
  • 250 Waat
  • Intel Core i5 3470 3.20 GHz

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartın ısı değerleride bahane olacak, artık o kart ile devam etmemelisiniz. Cidden sisteminizde ciddi az geliyor. En azından R7 250 2 GB hatta bir tık daha üstüne geçmeniz gerekmekte. Şimdilik ise kartınızın ısı değerleri, termal macun ile yenilemişseniz, artık yapacak fazla birşey yok. Kasa içi havalandırmayı artırmaya çalışın. Maalesef size masraf yolu gözüküyor.

Bende gt1030, r7 250, gtx 750 ti gibi ekran kartlarıni düsünüyom haftaya yeni sipariş vereceğim internetden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…