Ekran kartının Kendi Kendine Overclock Yapması

Merhaba, Asus RX 460 DUAL 2GB kullanıyorum. Meşhur hata olan wattman hatasını alıyorum çünkü kart kendi kendine overclock yapıyor. Ben çekirdek hızını düşürüp oyuna giriyorum ve hatayı alıyorum. Bi bakıyorum ekran kartım eski hızına yükselmiş. Bildiğin dalga geçiyor benimle. Yardımınızı bekliyorum.

Not: Afterburner ve GPU Tweak uygulamalarını kullandım sonuç aynı.
Arkadaşlar sorunu nasıl çözeceğim? Sorun belli oyundayken kendi kendine overclock yapıyor ve doğal olarak hata alıyorum.

Son düzenleme:
Başka bir forumda sorunu bu şekilde çözmüşler dene istersen.
"Sorun çözüldü arkadaşlar birtane arkadaşımın yardımı ile alman forumunda çözüm bulduk wattman ayar sıfırlaması yaşıyan varsa eğer w10 da başlat menüsüne sağ tıklayın güç seçeneklerini açın sağdan ek güç ayarını açın sonra soldan güç düğmelerine yapılacakları seçin ve yukarda göreceksiniz şuanda kullanılamıyan ayarları değiştire basıp alttaki hızlı başlatmayı aç (önerilen) tikini kaldırın wattman ayar tutmama sorunu çözülüyor yaşayan arkadaşlara duyurulur."

Başka bir forumda sorunu bu şekilde çözmüşler dene istersen.
"Sorun çözüldü arkadaşlar birtane arkadaşımın yardımı ile alman forumunda çözüm bulduk wattman ayar sıfırlaması yaşıyan varsa eğer w10 da başlat menüsüne sağ tıklayın güç seçeneklerini açın sağdan ek güç ayarını açın sonra soldan güç düğmelerine yapılacakları seçin ve yukarda göreceksiniz şuanda kullanılamıyan ayarları değiştire basıp alttaki hızlı başlatmayı aç (önerilen) tikini kaldırın wattman ayar tutmama sorunu çözülüyor yaşayan arkadaşlara duyurulur."
Maalesef bu işe yaramamıştı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı