B burakyilmaz11 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 56 27 Nisan 2021 #1 Merhabalar. Lenovo 82EY003LTX Ideapad Gaming 3 laptop kullanıyorum. Aşağıda yolladığım uygulamalar ekran kartımı kullanıyor. Orada çalışan gereksiz bir program var mı? Varsa da nasıl kaldırabilirim? Dosya Ekleri Screenshot_4.png 21,7 KB · Görüntüleme: 100
Merhabalar. Lenovo 82EY003LTX Ideapad Gaming 3 laptop kullanıyorum. Aşağıda yolladığım uygulamalar ekran kartımı kullanıyor. Orada çalışan gereksiz bir program var mı? Varsa da nasıl kaldırabilirim?
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 27 Nisan 2021 #2 Eğer Android telefonunuzu Windows üzerinden kullanmıyorsanız "YourPhone" gereksiz. Benzer şekilde Adobe Acrobat'ın notifer'ı da gereksiz. Artı 0 Eksi
Eğer Android telefonunuzu Windows üzerinden kullanmıyorsanız "YourPhone" gereksiz. Benzer şekilde Adobe Acrobat'ın notifer'ı da gereksiz.
O Oghun Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 881 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Los Santos 27 Nisan 2021 #3 Spotify gereksiz. Bana göre. Diğerlerini tam bilmediğim için Windows hizmeti olabilir. Kapatmasan iyi olur. Artı 0 Eksi
Spotify gereksiz. Bana göre. Diğerlerini tam bilmediğim için Windows hizmeti olabilir. Kapatmasan iyi olur.
KS KS B burakyilmaz11 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 56 27 Nisan 2021 #4 The Anorak dedi: Eğer Android telefonunuzu Windows üzerinden kullanmıyorsanız "YourPhone" gereksiz. Benzer şekilde Adobe Acrobat'ın notifer'ı da gereksiz. Genişletmek için tıkla... Nasıl diğer karta geçirebilirim? Artı 0 Eksi
The Anorak dedi: Eğer Android telefonunuzu Windows üzerinden kullanmıyorsanız "YourPhone" gereksiz. Benzer şekilde Adobe Acrobat'ın notifer'ı da gereksiz. Genişletmek için tıkla... Nasıl diğer karta geçirebilirim?
Cakif Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 5 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #5 Ekran kartını aşırı kullanmıyorsa sıkıntı olmaz. Artı 0 Eksi
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 27 Nisan 2021 #6 Ben doğrudan uygulamanın kendisini blocklardım. Sadece dGPU'da çalışmamasını istiyorsanız. Nvidia Denetim Masası > 3D ayarlarının yönetilmesi > Program ayarları içerisinden exe üzerinden "Entegre Grafik" olarak ayarlanabilir. Artı 0 Eksi
Ben doğrudan uygulamanın kendisini blocklardım. Sadece dGPU'da çalışmamasını istiyorsanız. Nvidia Denetim Masası > 3D ayarlarının yönetilmesi > Program ayarları içerisinden exe üzerinden "Entegre Grafik" olarak ayarlanabilir.
KS KS B burakyilmaz11 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 56 28 Nisan 2021 #7 Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi