leo kasper Femtopat Katılım 12 Mart 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #1 Merhaba arkadaşlar bir salaklık edip ekran kartını çıkarmaya çalışırken ekran kartının mandalını kırdım sanırım. Geri de takamıyorum, ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2025
Merhaba arkadaşlar bir salaklık edip ekran kartını çıkarmaya çalışırken ekran kartının mandalını kırdım sanırım. Geri de takamıyorum, ne yapmalıyım?
DarkDeler Nanopat Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 905 Çözümler 10 Yer Türkiye 4 Haziran 2025 #11 leo kasper dedi: İlk defa ekran kartı taktığım için orada mandal olduğunu bilmiyordum Allah'tan ekran kartına bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz. Bir dahakine dikkat et ve işlem yaparken video izleyerek yap zaman kaybı olabilir ama seni para harcamaktan kurtarır. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
leo kasper dedi: İlk defa ekran kartı taktığım için orada mandal olduğunu bilmiyordum Allah'tan ekran kartına bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz. Bir dahakine dikkat et ve işlem yaparken video izleyerek yap zaman kaybı olabilir ama seni para harcamaktan kurtarır.