H Hasan Tanrıverdi Ziyaretçi 29 Şubat 2020 #11 Mithat Berhan dedi: Kasana bağlı olarak değişir. Kasa kapağını açık bırakıp dene bir de. Genişletmek için tıkla... Tamam
Mithat Berhan dedi: Kasana bağlı olarak değişir. Kasa kapağını açık bırakıp dene bir de. Genişletmek için tıkla... Tamam
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.576 Çözümler 83 29 Şubat 2020 #12 Ekran kartını aldıktan sonra macun sürdünüz mü?
H Hasan Tanrıverdi Ziyaretçi 29 Şubat 2020 #13 Furkan1461 dedi: Ekran kartını aldıktan macun sürüldü mü? Genişletmek için tıkla... bilmiyom bilgisayarcı kaç tl yapar
Furkan1461 dedi: Ekran kartını aldıktan macun sürüldü mü? Genişletmek için tıkla... bilmiyom bilgisayarcı kaç tl yapar
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.303 Makaleler 42 Çözümler 274 29 Şubat 2020 #14 Garantisi devam eden kart ise açıp garantisini bozmayın. Zaten ekran kartı macunları genellikle 2 yıldan önce kurumuyor. Yukarıda dediğimi deneyin sonuçları yazın.
Garantisi devam eden kart ise açıp garantisini bozmayın. Zaten ekran kartı macunları genellikle 2 yıldan önce kurumuyor. Yukarıda dediğimi deneyin sonuçları yazın.
ruzgar2015 Kilopat Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 501 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2020 #15 bence bu kardeşimizin kasa içi soğutmasında sıkıntı olabilir benim sistemde mesela 6 adet LL 120 var full yükte 55 dereceyi geçmiyor rtx açık ve full ayarlarda oynuyorum.
bence bu kardeşimizin kasa içi soğutmasında sıkıntı olabilir benim sistemde mesela 6 adet LL 120 var full yükte 55 dereceyi geçmiyor rtx açık ve full ayarlarda oynuyorum.
H Hasan Tanrıverdi Ziyaretçi 29 Şubat 2020 #16 Mithat Berhan dedi: Garantisi devam eden kart ise açıp garantisini bozmayın. Zaten ekran kartı macunları genellikle 2 yıldan önce kurumuyor. Yukarıda dediğimi deneyin sonuçları yazın. Genişletmek için tıkla... Kasa açık apexte işlemci 45 ekran kartı 76 derece
Mithat Berhan dedi: Garantisi devam eden kart ise açıp garantisini bozmayın. Zaten ekran kartı macunları genellikle 2 yıldan önce kurumuyor. Yukarıda dediğimi deneyin sonuçları yazın. Genişletmek için tıkla... Kasa açık apexte işlemci 45 ekran kartı 76 derece
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.303 Makaleler 42 Çözümler 274 29 Şubat 2020 #17 Değerler gayet normal sorun senin kasanda ekran kartında değil.