ahmetbl3 Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #1 Merhaba yurt dışından bir ekran kartı sipariş ettim ve geldi. Fakat fake GPU'mu anlayamadım nereden sorgularız öğreniriz?
Merhaba yurt dışından bir ekran kartı sipariş ettim ve geldi. Fakat fake GPU'mu anlayamadım nereden sorgularız öğreniriz?
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #2 ahmetbl3 dedi: Merhaba yurt dışından bir ekran kartı sipariş ettim ve geldi. Fakat fake GPU'mu anlayamadım nereden sorgularız öğreniriz? Genişletmek için tıkla... Kutu içinde garanti belgesi yok mu? Artı -1 Eksi
ahmetbl3 dedi: Merhaba yurt dışından bir ekran kartı sipariş ettim ve geldi. Fakat fake GPU'mu anlayamadım nereden sorgularız öğreniriz? Genişletmek için tıkla... Kutu içinde garanti belgesi yok mu?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.489 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 14 Mart 2023 #3 GPU-Z sahte olunca uyarı veriyordu diye hatırlıyorum. Artı 0 Eksi
G8341 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2015 Mesajlar 2.442 Çözümler 25 14 Mart 2023 #4 Fotoğraf var mı? Artı -1 Eksi
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.056 Çözümler 47 Yer Mersin 14 Mart 2023 #5 Vavien. dedi: GPU-Z sahte olunca uyarı veriyordu diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Ona güvenmek çok da sağlıklı olmayabilir. Yazılımla GPU uyuşmayınca yapıyor çünkü. Az daha uğraşıp daha kaliteli bir BIOS yazarlarsa CPU-Z de anlayamaz. Artı -1 Eksi
Vavien. dedi: GPU-Z sahte olunca uyarı veriyordu diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Ona güvenmek çok da sağlıklı olmayabilir. Yazılımla GPU uyuşmayınca yapıyor çünkü. Az daha uğraşıp daha kaliteli bir BIOS yazarlarsa CPU-Z de anlayamaz.
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.452 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mart 2023 #6 GPU-Z yazılımında eğer orijinal değilse başında (Fake) yazması lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 5.40'a al. Artı 0 Eksi
GPU-Z yazılımında eğer orijinal değilse başında (Fake) yazması lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 5.40'a al.
KS KS ahmetbl3 Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #7 Bold Pilot dedi: GPU-Z yazılımında eğer orijinal değilse başında (fake) yazması lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 5.40'a al. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler herkese. Silinen üye dedi: Kutu içinde garanti belgesi yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok ikinci el aldığım için fakat kart gayet sağlıklı ve iyi çalışıyor beklediğim performansı veriyor. Artı 0 Eksi
Bold Pilot dedi: GPU-Z yazılımında eğer orijinal değilse başında (fake) yazması lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 5.40'a al. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler herkese. Silinen üye dedi: Kutu içinde garanti belgesi yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok ikinci el aldığım için fakat kart gayet sağlıklı ve iyi çalışıyor beklediğim performansı veriyor.