Ekran kartının oyunda %99 kullanması normal mi?

Yakın zamanda sıfır aldıysan o zaman macun daha kurumamıştır, odan 30 derece üstüyse bu sıcaklıklar görülebilir.

Odam İstanbul'un tüm güneşini alıyor ve camın tam onünde bilgisayar masası. Ve eski bir kart olduğundan biraz normal olduğunu söylediler bu sıcaklığın. Kışın sıcaklığını bilmiyorum bu yaz aldım bilgisayarı.

Bende hd3650 var 65w tdpli. Geçenlerde bu yaz 85 lere gelmesin diye ilk defa ortalama altı kalitede(beklentimi karşılamadı) macunla yeniledim ve 79 dereceleri görüyor. Üstünde montajını hatalı yaptığımı düşünüğüm 8cm kasa fanı var bu da anca 1700-1800 devirde dönüyordur.
Senin kart 30w çekiyor üstünde daha güzel bir heatsink te vardır muhtemelen ve bana göre 75 derece fazla. Ben İstanbul'dan daha güneyde daha sıcak yerdeyim.

Biraz pahalı geldi bana sistem. Neden R7 240'lı sistem aldınız ki? Kafadan en aşağı 3000-4000'lik ekran kartı masrafınız var şimdi.

Zaten yavaş yavaş yükseltme yapmak için bunu aldım RX 6400 alacağım ileriki zamanlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…