Ekran kartının paylaşımı nasıl kapatılır?

Daha fazla  
Geçenlerde DxDiag'ı açtığımda ekran kartı belleğimin 8 GB olduğunu gördüm. 4 GB'si paylaşılıyor bunu kapatmamın yolu var mıdır?

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    162,4 KB · Görüntüleme: 46
Geçenlerde DxDiag'ı açtığımda ekran kartı belleğimin 8 GB olduğunu gördüm. 4 GB'si paylaşılıyor bunu kapatmamın yolu var mıdır?
Toplam bellek 8 gb diyor 4 gb daha çekebilirsin sanal bir şeyle yanlışta biliyor olabilirim ama öyle bir şey vardı normalde ekran kartının vrami 4gbdir.

Toplam bellek 8 GB diyor 4 GB daha çekebilirsin sanal bir şeyle yanlışta biliyor olabilirim ama öyle bir şey vardı normalde ekran kartının VRAM'i 4 GB'dir.

Bilgisayarının raminden alma vardı onu tam bilmiyorum bilen arkadaşlar düzeltebilir yanlışta biliyor olabilirim ama o kartın VRAM'i 4 GB.

Ekran kartın 4Gb, sistemin RAM'inden 4Gb daha alıp 8Gb gibi çalışıyor. Sen yanlış ifade etmiş olmayasın?

Paylaşılıyor dediği olay ile donanım olarak desteklediği VRAM ile aynı değildir. Ekran kartın 4 GB VRAM desteği var. Haricen de RAM'den kullanılabildiği söyleniyor. 4+4 8 GB olarak yani. Oradaki top bellek de bunu ifade ediyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı