Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Resimlerde görünen kısımlarda ufak önlü arkalı kopuk kısımlar var. Herhangi bir sıkıntı olur mu? Geri göndersem mi? Daha takmadım, Sorun çıkarıcaksa hemen geri göndericem... sizce ne yapmalıyım? Eksenden aldım...
Ben hiç bir sorun göremiyorum. Böyle şeyler sorun yaratmaz o kadar işkillenme. Ne testlerden geçiyor bu kartlar senin gözünle gördüğün bir şey sorun yaratmaz eminim. Dene en kötü gönderirsin ASUS bu sonuçta hiç bekletmeden yenisini verirler.
Yeni konu açmadan burda soriyimde gerekirse yeni konu açarım. Bağlantısını yapıcam fakat, PSU'dan direkt gelen tek kabloda 4+4 soket var ikisi birkeşince sekiz oluyor Onu mu takıcam ekran kartına? Ekran kartında 6 ve 8 olmak üzere iki soketlik yer var... 8 ve 6 olarak ikisinede bağlantı yapıcak mıyım?
Güç kaynağından direkt çıkan 8'li fakat 4+4 olarak. Ektradan 6'lı için PSU'ya kablo mu bağlıyim? PSU kabloları sökülüp takılabiliyor, sadece 4+4 sabit... ÇEviriciye gerek yok dünya kadar kablosu var ama nasıl 4+4 bağlamak sağlıklı mı?
Tamam kanka sağol çözdüm olayı bizaz dikkatli bakmak ve soketleri incelemek yetiyormuş. Normal şartlarda sıkıntı olmadan yaparım ama 1300TL verince insan kıyamıyor, yanlış birşey yapmak istemiyor
Çözüme gelince; kutuya baktım 8 ve 6 tek kablo üstünde olan varmış. Adamlar herşeyi düşünmüş, ekran kartına özel kablo