Ekran kartının sıfır olduğu nasıl anlaşılır?

CratoSoldier

Kilopat
Konuyu araştırdım ama sonuç olarak tam bilgi bulamadım. Aldığım ekran kartı sıfır mı, yoksa ikinci el mi? Ürün temiz görünüyor test edemedim çünkü sipariş kargosu hasarlı geldi (ıslak). Tekrar gönderip kontrol işleminden geçecek. Vatan'dan aldım. Almaz olaydım. Vatan'ın ikinci el ürünü sıfır olarak satması pek şaşırtmaz insanı. Sizce ürünün sıfır olduğunu nasıl anlayabilirim? Ve direkt iade mi talep etmeliyim sizce?

Teslim almasaydınız keşke. Direkt olarak iade edin.
Hocam aldım çünkü ürün kutusu ve ambalajı zarar görmemişti. Sonraki aşamalardan sonra ürünün sıfır mı ikinci el mi sorusu kafamı kurcalamaya başladı Vatan'ın ilgisizliği sonucu. Ürünün zarar görmediğini tahmin ediyorum ama bu ilgisizlikleri nedeniyle direkt iade talebi şuan daha baskın. Bir de ikinci el olduğunu öğrenirsem...

Ürünün ikinci el ürün olup olmadığını, maalesef üzerinde çizik vb. şeyler olmadan anlamak imkansız gibi bir şey. Vatandan ürün almak o yüzden bana çok mantıksız geliyor. Ben Vatanı sadece teşhir ürünlerini deneme amaçlı kullanırım, ürün hoşuma giderse internetten sipariş veririm.

Vatan'ın nasıl bir yer olduğunu HP ile kıyaslamak ve 1 ürün alarak denemek yeterli oldu benim içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…