Ekran kartının sıfır olduğu nasıl anlaşılır?

Eki Görüntüle 295496
Hepsiburada'da böyle bir şey gördüm. Artık tam okumadım ama 48 aya kadar taksit veriyorlar sanırım. Önceden yoktu diye biliyorum. artık Vatan'dan almak için hiç bir sebep kalmadı...
Hocam inanın vatan 1000 taksit vade farksız ürün satışı yapsa bir daha iğne kadar bir şey almayacağım ordan. Hepsiburada candır. Sorun yaşamadım. Yaşanan ufak tefek problemler anında çözülüyor. Müşteri hizmetleri olması gerektigi gibi. Bilgili ve ilgililer. Sadece ürünü alana kadar değil. Ürünü aldıktan sonra da böyleler. Vatan? Ürünü al bir saniye sonra en ufak bir soru veya problem esnasında yardımcı olma konusunda sıfır memnuniyet. Burdan Hepsiburada'nın paralı yorumcusu olarak anılmak istemem. Zaten alışveriş yapanlar yazdıklarımda haklılık payımı vermişlerdir.

Ürünün para iadesini alamazsan önünde 2 seçenek var: Tüketici hakem heyetine başvurursun ya da ürünün değişimini istersin. Eğer ürünün aynısından bulup sana veremezlerse bir üst modelini vermek zorunda kalırlar ki böyle alan çok kişi var.

Hocam iade almak ilk hedefim. Çünkü şu sıfır ürünleri ikinci el olarak pazarlama stratejileri güvenimi kırdı. Iade problemi yaşarsam tüketici hakem heyetine başvuracağım. En kötü ihtimalle bunlar olumsuz sonuçlanırsa ürün değişimi yapacağım. Verdiğiniz bilgiler işime yaradı/yaramaya devam edecektir hocam. Var olun.

Yüksek bir flash aydınlatma ile ekran kartının aralarına, fan deliklerine, el girmeyecek boşluklarına bakmayı dene, mutlaka biryerde bir toz birikintisi, hafif kirlilik olacaktır.

Yüksek bir flash aydınlatma ile ekran kartının aralarına, fan deliklerine, el girmeyecek boşluklarına bakmayı dene, mutlaka biryerde bir toz birikintisi, hafif kirlilik olacaktır.
Ürünü açmak bile içimden gelmiyor artık. Direkt iade edeceğim hocam. Eminim ki toz birikintisi kaldıysa el girmeyecek noktalara, bununda bir çözümünü bulmuşlardır. Hava falan üflettirmişlerdir. Güvenim fazlasıyla kırıldı çünkü

Haklısınız, insanın içine birkez şüphe girdiği zaman, keyfi kaçıyor. 14 gün içerisinde cayma ve iade hakkınız var eğer internetten aldıysanız. Fakat mağazadan aldı iseniz; iade için ürünü hiç açmamış olmanız gerekiyor.

İnternetten alındı, dünden beri kargo bekliyorum. Yarım saatte bir arıyorum genel merkezi. Çünkü şubeye ulaşamıyorum. O kadar profesyonel bir kargo şirketiyle geldi ki ürün. UPS. Başka şirket kalmamış gibi. Oyalamaktan başka bir işleri yok. Cidden bu kadar zor olmamalı yarım saat mesafedeki ürünü almak. 2 gün boyunca. Nasıl bir yoğunluk varsa artık.

Konu horlatmak gibi olmasın ama Amerika Amazondan satın aldığım kart jelatinli bantlı kutuda gelmedi. Gigabyte modeldi rtx 2060 super. Sadece statik poşet kapalı biçimde üstünde qualified gigabyte yazan bir sarı bantla kapalıydı açmak için onu yırtmak gerekiyor. Demem o ki her kutuda bant veya jelatin gibi bir şey olmayabiliyor demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…