squexs Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 268 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #1 Hazır sistem aldım 2 ay önce o günden beri ekran kartının üstündeki cildi kaldırmadan kullanıyorum herhangi bir sorun olur mu acaba? Ekran kartı modeli: ASUS RX 6700 XT 12 GB
Hazır sistem aldım 2 ay önce o günden beri ekran kartının üstündeki cildi kaldırmadan kullanıyorum herhangi bir sorun olur mu acaba? Ekran kartı modeli: ASUS RX 6700 XT 12 GB
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.639 Makaleler 21 Çözümler 97 12 Mart 2023 #3 Isınmadan kaynaklı erir leş gibi plastik kokmaya başlar.
squexs Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 268 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #4 FalconPolat dedi: Isınmadan kaynaklı erir leş gibi plastik kokmaya başlar. Genişletmek için tıkla... 2 aydır kullanıyorum umarım birşey olmamıştır bakmaya gidiyorum şuan
FalconPolat dedi: Isınmadan kaynaklı erir leş gibi plastik kokmaya başlar. Genişletmek için tıkla... 2 aydır kullanıyorum umarım birşey olmamıştır bakmaya gidiyorum şuan
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #5 squexs dedi: 2 aydır kullanıyorum umarım birşey olmamıştır bakmaya gidiyorum şuan Genişletmek için tıkla... Takan hıyarın çıkarması lazımdı.
squexs dedi: 2 aydır kullanıyorum umarım birşey olmamıştır bakmaya gidiyorum şuan Genişletmek için tıkla... Takan hıyarın çıkarması lazımdı.
squexs Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 268 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #6 arandur dedi: Takan hıyarın çıkarması lazımdı. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını takan benim zaten harici geldiği için Baktım ciltte hiç erime vs yok.
arandur dedi: Takan hıyarın çıkarması lazımdı. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını takan benim zaten harici geldiği için Baktım ciltte hiç erime vs yok.
METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.355 Makaleler 3 Çözümler 80 12 Mart 2023 #7 squexs dedi: Ekran kartını takan benim zaten harici geldiği için Baktım ciltte hiç erime vs yok. Genişletmek için tıkla... Çıkartın onu ileride sorun olmasın.
squexs dedi: Ekran kartını takan benim zaten harici geldiği için Baktım ciltte hiç erime vs yok. Genişletmek için tıkla... Çıkartın onu ileride sorun olmasın.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #8 squexs dedi: Ekran kartını takan benim zaten harici geldiği için Baktım ciltte hiç erime vs yok. Genişletmek için tıkla... Hazır sistem alınca, toplayanların biraz bilgi sahibi olmasını beklerdim babında dedim. Siz taktıysanız sıkıntı yok. Çıkarın hemen.
squexs dedi: Ekran kartını takan benim zaten harici geldiği için Baktım ciltte hiç erime vs yok. Genişletmek için tıkla... Hazır sistem alınca, toplayanların biraz bilgi sahibi olmasını beklerdim babında dedim. Siz taktıysanız sıkıntı yok. Çıkarın hemen.