Ekran kartının üstüne birkaç damla su düşmesi problem yaratır mı?

Cid_Kagenou

Decapat
Makaleler
2
Diğer parçalara geldiğini görmedim. Sadece ekran kartına 3-4 damla su düşmüş. Bilgisayarın fişini çektim ve ekran kartının üstündeki suları tişört ile sildim (bez bulamadım ve korkudan acele ettim) şu an yapmam gereken başka bir şey var mı?

Kartın markası ve modeli nedir?
Ekran kartının üst kısmında metal plaka varsa eğer oraya damlayan su sorun yaratmaz ama plaka yoksa direkt soğutma bloğunun ızgaralarına damladıysa sensörlere kadar su gitmiş olabilir.

Kartın markası ve modeli nedir?
Ekran kartının üst kısmında metal plaka varsa eğer oraya damlayan su sorun yaratmaz ama plaka yoksa direkt soğutma bloğunun ızgaralarına damladıysa sensörlere kadar su gitmiş olabilir.

Küçük çıkıntı şeklinde metal parçalar var. Sanırsam plaka yok ama su düz yüzeye denk gelmiş. Ekran kartı Afox RX 580.

N'olur ne olmaz diye 5-6 saat bekleyeceğim o zaman. Belki yarına kadar açmam.
Eğer içinde su damlası kaldıysa veya su damlası gitmişse eğer fön makinesini düşük ayarda ve soğuk üfleyecek şekilde (sıcak hava kart sensörlerine zarar verir) kartın soğutucu blok ızgaralarına tutabilirsiniz

Eğer içinde su damlası kaldıysa veya su damlası gitmişse eğer fön makinesini düşük ayarda ve soğuk üfleyecek şekilde (sıcak hava kart sensörlerine zarar verir) kartın soğutucu blok ızgaralarına tutabilirsiniz.

Cevaplar için teşekkürler. 2 dakika önce bilgisayarı açtım. Şu anlık bir sıkıntı yok gibi. Bir de oyunlara girip test edeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı