Ekran kartının üstüne fan takılır mı?

attractive

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İzmir
İyi akşamlar arkadaşlar. Ekran kartım bayağı bir ısınıyor. Elimde şöyle bir fan vardı, bunu değerlendirebilir miyim ekran kartımın üstüne takarak? Hangi yöne doğru takacağım bir de? marka logosu hangi tarafa bakacak?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-04-08 at 20.38.43 (2).jpeg
    132 KB · Görüntüleme: 53
  • WhatsApp Image 2025-04-08 at 20.38.43 (1).jpeg
    131 KB · Görüntüleme: 47
  • WhatsApp Image 2025-04-08 at 20.38.43.jpeg
    112,4 KB · Görüntüleme: 46

Merhaba ekran kartınız fazla ısınıyorsa bakım yaptırın fan bir işe yaramaz zaten buradan bakınca kartın ustunde hava delikleri gibi bir şeyde yok buyuk ihtimal bir işinize yaramayacaktır.

Merhaba ekran kartınız fazla ısınıyorsa bakım yaptırın fan bir işe yaramaz zaten buradan bakınca kartın ustunde hava delikleri gibi bir şeyde yok buyuk ihtimal bir işinize yaramayacaktır.
Bakımını yaptırdım zaten macununu değiştirdiler. Afterburnerden fan ayarını da yaptım fakat ikinci el kart olduğu için çare bulamadım oyüzden boşta duracağına fanı değerlendirsem iyi olur mu dediydim

İstiyorsan bosta duracagına degerlendir ama bir işe yaramaz kartınız kac dereceyi goruyor bakımdan sonra kart ısınmaz kim yaptıysa dandik macun kullanmıstır.

İstiyorsan bosta duracagına degerlendir ama bir işe yaramaz kartınız kac dereceyi goruyor bakımdan sonra kart ısınmaz kim yaptıysa dandik macun kullanmıstır.
Sanmıyorum hocam eski bi kart büyük ihtimal mining piyasası bitince kenarı attılar kartı. 2060 super en dandik oyunun ana menüsünde bile 82 83 dereceleri görüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…