ege24ege Femtopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #1 Ekran kartının üzerinde küçük dikdörtgen bir şeyler var, ben bunları yanlışlıkla kırdım. Tamiri var mıdır acaba?
Ekran kartının üzerinde küçük dikdörtgen bir şeyler var, ben bunları yanlışlıkla kırdım. Tamiri var mıdır acaba?
Power Supply Unit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 3.397 Makaleler 20 Çözümler 13 21 Mart 2021 #2 VRAM'leri mi kırdın naptın Tam olarak hangi dikdörtgen parçalar bunlar?
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.390 Çözümler 70 Yer Istanbul 21 Mart 2021 #3 ege24ege dedi: Ekran kartının üzerinde küçük dikdörtgen bir şeyler var, ben bunları yanlışlıkla kırdım. Tamiri var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Bir sürü parça var hangisini kırdın bir fotoğraf ekleyerek fotoğrafın üzerinde işaretleme yapabilir misin?
ege24ege dedi: Ekran kartının üzerinde küçük dikdörtgen bir şeyler var, ben bunları yanlışlıkla kırdım. Tamiri var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Bir sürü parça var hangisini kırdın bir fotoğraf ekleyerek fotoğrafın üzerinde işaretleme yapabilir misin?
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.456 Makaleler 1 Çözümler 19 21 Mart 2021 #4 Kırılan parçanın fotoğraflarını atabilir misiniz? Ekran kartı üzerinde yüzlerce parça var bu şekilde hangi parçanın kırıldığını anlayamayız.
Kırılan parçanın fotoğraflarını atabilir misiniz? Ekran kartı üzerinde yüzlerce parça var bu şekilde hangi parçanın kırıldığını anlayamayız.
3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.666 Makaleler 3 Çözümler 25 18 Haziran 2021 #5 Bir sürü parça var ekran kartında ? Fotoğraf atabilir misin?
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 18 Haziran 2021 #6 Ekran kartında altıgen parça olmayacağına göre bir sürü dikdörtgen parça var. Hangisi olduğunu belirtirsen ona göre bir yorum yapabiliriz. Bir de nasıl kırdın merak ettim.
Ekran kartında altıgen parça olmayacağına göre bir sürü dikdörtgen parça var. Hangisi olduğunu belirtirsen ona göre bir yorum yapabiliriz. Bir de nasıl kırdın merak ettim.
aLyX3N Decipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Yer Anti Acer SSA Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #7 Mart diyor o kadar sürede tamir ettirmişsindir herhalde bir de bu konu niye hortladı şimdi?