Arkadaşlar merhaba. Ekran kartının üzerindeki jelatin gibi bir şey var ama jelatin o kadar ince olmaz bu ince bayağı acaba jelatin mi çıkarmalı mıyım? Çıkarırsam garanti dışı olur mu? Fotoları koyuyorum.
Fotoğraf yok hocam.Arkadaşlar merhaba. Ekran kartının üzerindeki jelatin gibi bir şey var ama jelatin o kadar ince olmaz bu ince bayağı acaba jelatin mi çıkarmalı mıyım? Çıkarırsam garanti dışı olur mu? Fotoları koyuyorum.
Arkadaşlar merhaba. Ekran kartının üzerindeki jelatin gibi bir şey var ama jelatin o kadar ince olmaz bu ince bayağı acaba jelatin mi çıkarmalı mıyım? Çıkarırsam garanti dışı olur mu? Fotoları koyuyorum.
Fotoğraf ekle bakalım. Vidanın üstünde değilse sökülmesi lazım yanlış değilsem ama yine de fotoğraf lazım.
Fotoğraf yok hocam.
Dediğiniz şey backplate olmasın? Çipleri korumak için bir parça.
Fotoğraflar boyutu nedeniyle eklenmemiş halbuki normal fotoğraf niye öyle oldu anlamadım. Birde moderatör düzeltmeseydi keşke konu başlığını. Benim demek istediğim jelatin değil, jelatine benzer çok ince bir şey var ondan bahsediyordum. Fotoğraf eklense keşke.Jelatin sökmek garantiyi bozmaz sökmezseniz bir tık fazla ısınabilir.
Bir de jelatinden kastığınız nedir?
Fotoğraflar boyutu nedeniyle eklenmemiş halbuki normal fotoğraf niye öyle oldu anlamadım. Bir de moderatör düzeltmeseydi keşke konu başlığını. Benim demek istediğim jelatin değil, jelatine benzer çok ince bir şey var ondan bahsediyordum. Fotoğraf eklense keşke.
Fotoğraflar boyutu nedeniyle eklenmemiş halbuki normal fotoğraf niye öyle oldu anlamadım. Bir de moderatör düzeltmeseydi keşke konu başlığını. Benim demek istediğim jelatin değil, jelatine benzer çok ince bir şey var ondan bahsediyordum. Fotoğraf eklense keşke.
Hemen kartın üst kısmında sanki jelatin gibi kartın üstünü kaplıyor ama çok ince jelatin olduğunu düşünmüyorumKartın tam olarak neresinde bu şey?
Tamamdır teşekürlerAnladım galiba etiketi diyorsunuz sökmesinizde olur bir sıkıntı çıkmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.