Ekran kartının üzerindekini jelatin çıkarılmalı mı?

FBEmre

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ekran kartının üzerindeki jelatin gibi bir şey var ama jelatin o kadar ince olmaz bu ince bayağı acaba jelatin mi çıkarmalı mıyım? Çıkarırsam garanti dışı olur mu? Fotoları koyuyorum.

Arkadaşlar merhaba. Ekran kartının üzerindeki jelatin gibi bir şey var ama jelatin o kadar ince olmaz bu ince bayağı acaba jelatin mi çıkarmalı mıyım? Çıkarırsam garanti dışı olur mu? Fotoları koyuyorum.

Fotoğraf ekle bakalım. Vidanın üstünde değilse sökülmesi lazım yanlış değilsem ama yine de fotoğraf lazım.

Dediğiniz şey backplate olmasın? Çipleri korumak için bir parça.

Jelatin sökmek garantiyi bozmaz sökmezseniz bir tık fazla ısınabilir.

Bir de jelatinden kastığınız nedir?

Fotoğraf ekle bakalım. Vidanın üstünde değilse sökülmesi lazım yanlış değilsem ama yine de fotoğraf lazım.
Fotoğraf yok hocam.
Dediğiniz şey backplate olmasın? Çipleri korumak için bir parça.
Jelatin sökmek garantiyi bozmaz sökmezseniz bir tık fazla ısınabilir.

Bir de jelatinden kastığınız nedir?
Fotoğraflar boyutu nedeniyle eklenmemiş halbuki normal fotoğraf niye öyle oldu anlamadım. Birde moderatör düzeltmeseydi keşke konu başlığını. Benim demek istediğim jelatin değil, jelatine benzer çok ince bir şey var ondan bahsediyordum. Fotoğraf eklense keşke.

Fotoğraflar boyutu nedeniyle eklenmemiş halbuki normal fotoğraf niye öyle oldu anlamadım. Bir de moderatör düzeltmeseydi keşke konu başlığını. Benim demek istediğim jelatin değil, jelatine benzer çok ince bir şey var ondan bahsediyordum. Fotoğraf eklense keşke.

Kartın tam olarak neresinde bu şey?

Fotoğraflar boyutu nedeniyle eklenmemiş halbuki normal fotoğraf niye öyle oldu anlamadım. Bir de moderatör düzeltmeseydi keşke konu başlığını. Benim demek istediğim jelatin değil, jelatine benzer çok ince bir şey var ondan bahsediyordum. Fotoğraf eklense keşke.

Anladım galiba etiketi diyorsunuz sökmesinizde olur bir sıkıntı çıkmaz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı