R Rexen Zeptopat Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #1 Kasanın üst toz filtresi kısmından ekran kartına benzin geldi biraz. Bir şey olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2025
DublinDEI Decipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 1.924 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #2 Hocam benzin yanıcı bir madde olduğu için çok büyük sıkıntılar yaşanabilir.
yusuf7878 Kilopat Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 9.821 Makaleler 7 Çözümler 118 Yer Karabük'ün safran tarlaları Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus rog strix B760m-G S SnowFlake / İşlemci intel i5 13600k / Ekran kartı: Asus Noctua 3070 / Ramler: Asgard Rog Strix 16x2gb 7200mhz / Sıvı soğutma: Asus rog ryujin III 240mm / kasa fanları: Noctua S12a x4 & NF-A14 x2 & NF-a12x25 x2 / Kasa: NZXT H6 Flow. Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #3 Rexen dedi: Kasanın üst toz filtresi kısmından ekran kartına benzin geldi biraz. Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Plastik aksamlara veya PCB'deki kaplamaya zarar vermiş olabilir. Ayrıca üstünde veya bir yerinde hala benzin falan varsa kesinlikle elektrik verme. Minnacık kıvılcım bir anda alevlenmesine sebep olur.
Rexen dedi: Kasanın üst toz filtresi kısmından ekran kartına benzin geldi biraz. Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Plastik aksamlara veya PCB'deki kaplamaya zarar vermiş olabilir. Ayrıca üstünde veya bir yerinde hala benzin falan varsa kesinlikle elektrik verme. Minnacık kıvılcım bir anda alevlenmesine sebep olur.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.604 Makaleler 31 Çözümler 115 Yer Manisa 31 Temmuz 2025 #4 Devre temizleyici spreyler var. Belki işe yarayabilir. Yaptıklarınızdan ben sorumlu olmam ama bir şey olursa Hiç böyle bir durumla karşılaşmadım.
Devre temizleyici spreyler var. Belki işe yarayabilir. Yaptıklarınızdan ben sorumlu olmam ama bir şey olursa Hiç böyle bir durumla karşılaşmadım.
R Rexen Zeptopat Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #5 Arkadaşlar Zippo benzini, kasamın üstündeki toz filtresini kaldırmıştım, boştu yani. Delikler açıktı, pamuğa dökerken benzini yanlışlıkla kasanın içine geldi. Bilgisayar açıkken oldu bu arada. Hala kullanıyorum.
Arkadaşlar Zippo benzini, kasamın üstündeki toz filtresini kaldırmıştım, boştu yani. Delikler açıktı, pamuğa dökerken benzini yanlışlıkla kasanın içine geldi. Bilgisayar açıkken oldu bu arada. Hala kullanıyorum.
yusuf7878 Kilopat Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 9.821 Makaleler 7 Çözümler 118 Yer Karabük'ün safran tarlaları Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus rog strix B760m-G S SnowFlake / İşlemci intel i5 13600k / Ekran kartı: Asus Noctua 3070 / Ramler: Asgard Rog Strix 16x2gb 7200mhz / Sıvı soğutma: Asus rog ryujin III 240mm / kasa fanları: Noctua S12a x4 & NF-A14 x2 & NF-a12x25 x2 / Kasa: NZXT H6 Flow. Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #6 Rexen dedi: Arkadaşlar Zippo benzini, kasamın üstündeki toz filtresini kaldırmıştım boştu yani delikler açıktı pamuğa dökerken benzini yanlışlıkla kasanın içine geldi. Bilgisayar açıkken oldu bu arada hala kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Az bir şey geldiyse ve hala çalışiyorsa bir şey olmamıştır muhtemelen. Ekran kartının arkasında backplate var mı?
Rexen dedi: Arkadaşlar Zippo benzini, kasamın üstündeki toz filtresini kaldırmıştım boştu yani delikler açıktı pamuğa dökerken benzini yanlışlıkla kasanın içine geldi. Bilgisayar açıkken oldu bu arada hala kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Az bir şey geldiyse ve hala çalışiyorsa bir şey olmamıştır muhtemelen. Ekran kartının arkasında backplate var mı?