Ekran Kartının Ve İşlemcinin 70 Derece Olması Sorun Yaratır mı?

70 yüksek derece değil. 80-85 üstü sıkıntı.

Eğer işlemciye diyorsanız 70° çok normal bir değer.
Benim bilgisayar oyunda 84 derece olmuştu. (fan tozla biriktiği için laptop).
Ekran kartı sıcaklığına dikkat et. İşlemcide sıkıntı yok gibi duruyor.

Hocam bir anda nee bu çok fazla dedim içimden ekran kartım yükte maks (50 derece) olduğu için. Sonradan RX 550 kullandığım aklıma geldi
Bu arada değerler gayet iyi.

8 GHz FX serisi var herhalde nitrogen soğutma isteyen CPU

Dostum dediğinden zerre bir şey anlamadım ama olsun sana şöyle özetliyeyim 3ayda 1 temizlenmesi gereken masaüstü PC'yi 6 yıldır temizlemedim içerisinden bazen böcek sesleri geliyor ayrıca macun zaten kurudu 6yılda macun toz olmuş tüm kasanın içine yayılmıştır her şeyi yenilesem belki de 90dereceye falan indirebilirim.

Hocam toz olmamıştır bence, tozun içindeki bilgisayar parçaları şeklinde değiştirebilirsiniz onu hahahah umarım fanları bozmamışsınızdır en kısa sürede temizleyiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
böyle bir manyak var AMD'nin FX serisi bir işlemciyi 8 GHz'e overclockluyor ve nitrojan ile soğutuyor o aklıma geldi 105 derece deyince onu anlatmak istemiştim anlaşılamadım.

Hocam toz olmamıştır bence, tozun içindeki bilgisayar parçaları şeklinde değiştirebilirsiniz onu hahahah umarım fanları bozmamışsınızdır en kısa sürede temizleyiniz.

Yani bende fanlarının tozlanıp tozlanmayacağını düşündüm ama 15 saat kullanıyorum günde yani bir tozlanma olduğunu sanmıyorum ne demişler işleyen demir pas tutmaz ya da öyle bir şey

Haa sende bunu atınca aklıma işlemci üstüne sucuk pişirenler geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…