R Rıza Gençoğlu Femtopat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #1 Şu sıralar bilgisayarı açıyorum ekran vermiyor. Ekran kartına VGA kablosunu bağlayıca görüntü gelmiyor, fakat anakartın VGA girişine takınca ekran geliyor fakat oyunlara giremiyorum. Hata neyle alakalıdır?
Şu sıralar bilgisayarı açıyorum ekran vermiyor. Ekran kartına VGA kablosunu bağlayıca görüntü gelmiyor, fakat anakartın VGA girişine takınca ekran geliyor fakat oyunlara giremiyorum. Hata neyle alakalıdır?
Ekolayzer27 Centipat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıhhiye 10 Aralık 2023 #2 HDMI veya DP var ise onlarla denesene. Artı 2 Eksi
hüsobo07 Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #3 Ekran kartına reset at bir CTRL +Shift+b bunlara sıralıyla basılı tut sonra b tuşuna bas. Artı 1 Eksi
KS KS R Rıza Gençoğlu Femtopat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #4 Ekolayzer27 dedi: HDMI veya DP var ise onlarla denesene. Genişletmek için tıkla... HDMI dönüştürücüsünü denedim yinede olmadı hüsobo07 dedi: Ekran kartına reset at bir CTRL +Shift+b bunlara sıralıyla basılı tut sonra b tuşuna bas. Genişletmek için tıkla... Windows 7 kullanıyorum Birde sorun ramda olabilirmi diye temizledim ama yine olmadı. Bende dönüştürücü olduğu için PS3 e takınca geliyor. Sorun ekran Kartındamı? Son düzenleme: 10 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
Ekolayzer27 dedi: HDMI veya DP var ise onlarla denesene. Genişletmek için tıkla... HDMI dönüştürücüsünü denedim yinede olmadı hüsobo07 dedi: Ekran kartına reset at bir CTRL +Shift+b bunlara sıralıyla basılı tut sonra b tuşuna bas. Genişletmek için tıkla... Windows 7 kullanıyorum Birde sorun ramda olabilirmi diye temizledim ama yine olmadı. Bende dönüştürücü olduğu için PS3 e takınca geliyor. Sorun ekran Kartındamı?
Ekolayzer27 Centipat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıhhiye 11 Aralık 2023 #5 Rıza Gençoğlu dedi: HDMI dönüştürücüsünü denedim yine de olmadı. Windows 7 kullanıyorum. Bir de sorun RAM'da olabilir mi diye temizledim ama yine olmadı. Bende dönüştürücü olduğu için PS3'e takınca geliyor. Sorun ekran kartında mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartını sök başka bir PC de dene. Artı 0 Eksi
Rıza Gençoğlu dedi: HDMI dönüştürücüsünü denedim yine de olmadı. Windows 7 kullanıyorum. Bir de sorun RAM'da olabilir mi diye temizledim ama yine olmadı. Bende dönüştürücü olduğu için PS3'e takınca geliyor. Sorun ekran kartında mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartını sök başka bir PC de dene.
KS KS R Rıza Gençoğlu Femtopat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #6 Ekolayzer27 dedi: Ekran kartını sök başka bir PC de dene. Genişletmek için tıkla... 1 bilgisayarım var Ekolayzer27 dedi: Ekran kartını sök başka bir PC de dene. Genişletmek için tıkla... 1 bilgisayarım var Artı 0 Eksi
Ekolayzer27 dedi: Ekran kartını sök başka bir PC de dene. Genişletmek için tıkla... 1 bilgisayarım var Ekolayzer27 dedi: Ekran kartını sök başka bir PC de dene. Genişletmek için tıkla... 1 bilgisayarım var
Ekolayzer27 Centipat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıhhiye 11 Aralık 2023 #7 Başlata DxDiag yaz, üst sekmeden ekran veya görüntüyü seç oradan ekran kartını görüntüle bilgileri geliyor mu ekran kartı sürücüleri güncel mi? Artı 0 Eksi
Başlata DxDiag yaz, üst sekmeden ekran veya görüntüyü seç oradan ekran kartını görüntüle bilgileri geliyor mu ekran kartı sürücüleri güncel mi?
KS KS R Rıza Gençoğlu Femtopat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #8 Ekolayzer27 dedi: Başlata DxDiag yaz, üst sekmeden ekran veya görüntüyü seç oradan ekran kartını görüntüle bilgileri geliyor mu ekran kartı sürücüleri güncel mi? Genişletmek için tıkla... Açamıyorumki Artı 0 Eksi
Ekolayzer27 dedi: Başlata DxDiag yaz, üst sekmeden ekran veya görüntüyü seç oradan ekran kartını görüntüle bilgileri geliyor mu ekran kartı sürücüleri güncel mi? Genişletmek için tıkla... Açamıyorumki
Ekolayzer27 Centipat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıhhiye 11 Aralık 2023 #9 Anakarta takınca görüntü geliyor yazmışsın. Artı 0 Eksi
hüsobo07 Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #10 Ekranda ne diyor sinyal yok mu yazıyor Artı 0 Eksi