R Rıza Gençoğlu Femtopat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #1 Şu sıralar bilgisayarı açıyorum ekran vermiyor. Ekran kartına VGA kablosunu bağlayıca görüntü gelmiyor, fakat anakartın VGA girişine takınca ekran geliyor fakat oyunlara giremiyorum. Hata neyle alakalıdır?
Şu sıralar bilgisayarı açıyorum ekran vermiyor. Ekran kartına VGA kablosunu bağlayıca görüntü gelmiyor, fakat anakartın VGA girişine takınca ekran geliyor fakat oyunlara giremiyorum. Hata neyle alakalıdır?
KS KS R Rıza Gençoğlu Femtopat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #11 Ekolayzer27 dedi: Anakarta takınca görüntü geliyor yazmışsın. Genişletmek için tıkla... Yarın denicem çalışçakmı hüsobo07 dedi: Ekranda ne diyor sinyal yok mu yazıyor Genişletmek için tıkla... Ekran simsiyah oluyor Abi Windows 7de dxdiag yazıyom karmaşık şekler çıkıyor Bu ekranda ne yapmalıyım Abi? Dosya Ekleri IMG_20231211_232217.jpg 301,9 KB · Görüntüleme: 34 Son düzenleme: 11 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
Ekolayzer27 dedi: Anakarta takınca görüntü geliyor yazmışsın. Genişletmek için tıkla... Yarın denicem çalışçakmı hüsobo07 dedi: Ekranda ne diyor sinyal yok mu yazıyor Genişletmek için tıkla... Ekran simsiyah oluyor Abi Windows 7de dxdiag yazıyom karmaşık şekler çıkıyor Bu ekranda ne yapmalıyım Abi?
Ekolayzer27 Centipat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıhhiye 12 Aralık 2023 #12 Ekran sekmesine gel fotoğraf at. Artı 0 Eksi