Crylex Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 150 Yer Antalya / Lara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar şimdi sistem aldım yeni ve ekran kartını kendimiz taktık ve o arkasında vida yeri fotoğrafıda var, onu takmam lazım mı? Yeri gelmiyor da. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2023
Arkadaşlar şimdi sistem aldım yeni ve ekran kartını kendimiz taktık ve o arkasında vida yeri fotoğrafıda var, onu takmam lazım mı? Yeri gelmiyor da.
F fiyat performanscı Femtopat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #2 bir bilgisayarcıya gotür 15 tl ye takar
lexerotk Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 531 Makaleler 1 Çözümler 4 9 Kasım 2023 #3 Tabii ki takın, sabit durması gerekiyor ekran kartının
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.503 Çözümler 776 9 Kasım 2023 #4 Metal kısmını elinizle çok zorlamadan ileri doğru ittirirseniz deliğe denk getirebilirsiniz. Ben de bu şekilde taktım.
Metal kısmını elinizle çok zorlamadan ileri doğru ittirirseniz deliğe denk getirebilirsiniz. Ben de bu şekilde taktım.
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 64 9 Kasım 2023 #5 Yukarı doğru değil de hafif sola asılarak vidalanabilir. Aynı durum benim kasada var. HDMI girişi zor giriyor, yuva yukarıda kaldı
Yukarı doğru değil de hafif sola asılarak vidalanabilir. Aynı durum benim kasada var. HDMI girişi zor giriyor, yuva yukarıda kaldı
Floggar Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 93 Çözümler 1 Yer ㅤ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Kasım 2023 #6 fiyat performanscı dedi: Bir bilgisayarcıya gotür 15 TL'ye takar. Genişletmek için tıkla... 15 TL için demiyorum fakat bilgisayarı alıp götürdüğüne değmez kendide takabilir arkadaş aşırı kolay bir iş.
fiyat performanscı dedi: Bir bilgisayarcıya gotür 15 TL'ye takar. Genişletmek için tıkla... 15 TL için demiyorum fakat bilgisayarı alıp götürdüğüne değmez kendide takabilir arkadaş aşırı kolay bir iş.
Q QwelorD Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 267 9 Kasım 2023 #7 Daha dün ekran kartımı çıkarıp tekrar takmam gerekti. Vidasız tam sabit olmuyor riskli takın bence.
M MuradEfe Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 377 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600, GeForce RTX 3060Ti, 16GB 3600MHz RAM, 1TB M.2 SSD, A520M K V2, 650W PSU. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci(Bilişim) 9 Kasım 2023 #8 Crylex dedi: Arkadaşlar şimdi sistem aldım yeni ve ekran kartını kendimiz taktık ve o arkasında vida yeri fotoğrafıda var, onu takmam lazım mı? Yeri gelmiyor da. Eki Görüntüle 2008735 Genişletmek için tıkla... Elinizle hafif sol yukarı kaldırın fazla güç uygulamadan vida yerine gelince o yerde tutup vidayı sıkın. Aman fazla kaldırmayın güç uygulamayın pinleri kırılmasın. Vidayı takmazsanız zamanla pinleri bükülür bozulabilir.
Crylex dedi: Arkadaşlar şimdi sistem aldım yeni ve ekran kartını kendimiz taktık ve o arkasında vida yeri fotoğrafıda var, onu takmam lazım mı? Yeri gelmiyor da. Eki Görüntüle 2008735 Genişletmek için tıkla... Elinizle hafif sol yukarı kaldırın fazla güç uygulamadan vida yerine gelince o yerde tutup vidayı sıkın. Aman fazla kaldırmayın güç uygulamayın pinleri kırılmasın. Vidayı takmazsanız zamanla pinleri bükülür bozulabilir.
Presuda Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 337 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #9 Hocam takın. Sabit durmasını sağlar. Ekran kartının soketine binen yükü azaltır.