st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.052 Çözümler 51 13 Kasım 2022 #11 RGB fanı dedi: Yani beni kandırmışlar mı? Bana azalır dediler. Genişletmek için tıkla... Kim dedi? Yok öyle bir şey, her gördüğünüze inanmayın. Azalma falan olmaz. Hem neden olsun ki?
RGB fanı dedi: Yani beni kandırmışlar mı? Bana azalır dediler. Genişletmek için tıkla... Kim dedi? Yok öyle bir şey, her gördüğünüze inanmayın. Azalma falan olmaz. Hem neden olsun ki?
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.034 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #12 Eğer dahili ekran kartının VRAM'ini arttırırsanız RAM'iniz azalır ama harici ekran kartında böyle bir durum yok.
Eğer dahili ekran kartının VRAM'ini arttırırsanız RAM'iniz azalır ama harici ekran kartında böyle bir durum yok.
RGB fanı Picopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 247 13 Kasım 2022 #13 ŞenolGüneş dedi: Eğer dahili ekran kartının VRAM'ini arttırırsanız RAM'iniz azalır ama harici ekran kartında böyle bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Dahili ekran kartı VRAM'i arttırmak APU işlemciden mi bahsediyorsunuz.
ŞenolGüneş dedi: Eğer dahili ekran kartının VRAM'ini arttırırsanız RAM'iniz azalır ama harici ekran kartında böyle bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Dahili ekran kartı VRAM'i arttırmak APU işlemciden mi bahsediyorsunuz.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.034 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #14 RGB fanı dedi: Dahili ekran kartı VRAM'i arttırmak APU işlemciden mi bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet APU işlemcilerde bulunan karta dahili ekran kartı diyoruz.
RGB fanı dedi: Dahili ekran kartı VRAM'i arttırmak APU işlemciden mi bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet APU işlemcilerde bulunan karta dahili ekran kartı diyoruz.
BuzdanAdam Decapat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 175 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #15 Hasan Kahraman dedi: V RAM ile RAM arasında bir fark mı var hocam nedir bu ikisi arasındaki fark? Genişletmek için tıkla... RAM PC de anakart üzerine takılan bellekler. VRAM ekran kartının kendi RAM'leri kart içindedir. Video RAM denir.
Hasan Kahraman dedi: V RAM ile RAM arasında bir fark mı var hocam nedir bu ikisi arasındaki fark? Genişletmek için tıkla... RAM PC de anakart üzerine takılan bellekler. VRAM ekran kartının kendi RAM'leri kart içindedir. Video RAM denir.