Ekran kartının VRAM'ı bozuldu

ridvan gokcelik

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
1656202507601.png

Öncelikle merhaba, ekran kartımın VRAM'ı bozuldu. Oyunlara girmeden siyah ekran hatasına düşüp oyunlardan atıyor, VRAM'ini değiştirmek istiyorum hiçbir oyuna giremiyorum, ancak anlayamadığım şey VRAM markaları farklı farklı görünüyor. Hangi marka VRAM modelini almalıyım bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 1431924

Öncelikle merhaba, ekran kartımın VRAM'ı bozuldu. Oyunlara girmeden siyah ekran hatasına düşüp oyunlardan atıyor, VRAM'ini değiştirmek istiyorum hiçbir oyuna giremiyorum, ancak anlayamadığım şey VRAM markaları farklı farklı görünüyor. Hangi marka VRAM modelini almalıyım bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

İlk olarak VRAM sıcak hava istasyonu ve gerekli kalıp olmadan sök tak yapılacak bir şey değil onun bilgisini vereyim. Yeterli bilginiz olduğunu düşünürsek direkt soğutma bloğunu söküp arızalı RAM modülünün üzerinde yazan marka ve seri numarası birebir tutan parçayı almanız gerekiyor. Aynı marka bile olsa farklı seri numaralı bellek kullanamazsınız. Hangi programla test ettiniz bilmiyorum fakat NVIDIA mats kullanıp bellekleri test etmeniz çok daha sağlıklı olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı