Batuhan3834 Femtopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #1 Ekran kartını yeni aldım takıp tuşa bastım ve alt taraftan ufak bir ışık çıktı elektrik çarpması gibi kontrol edemiyorum başka bilgisayarım yok. Kartım Nvidia GT 710 arka tarafında c48 yazan yerde pürüz meydana geldi. Ne yapmam gerekiyor?
Ekran kartını yeni aldım takıp tuşa bastım ve alt taraftan ufak bir ışık çıktı elektrik çarpması gibi kontrol edemiyorum başka bilgisayarım yok. Kartım Nvidia GT 710 arka tarafında c48 yazan yerde pürüz meydana geldi. Ne yapmam gerekiyor?
merta0567 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2019 Mesajlar 1.952 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #11 Hocam garantiye gönderin bir ihtimal para almadan tamir ederler. Artı 0 Eksi
KS KS Batuhan3834 Femtopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #12 Yahya Nuroğlu dedi: C48 SMD kondansatör patlamış. Yani ekran kartı bozuk maalesef. Genişletmek için tıkla... Çöp mü yani merta0567 dedi: Hocam garantiye gönderin bir ihtimal para almadan tamir ederler. Genişletmek için tıkla... Garantisi yok maalesef 2el almıştım Ahmet İnanoğlu dedi: Evet, fotoğraflarda görüldüğü üzere orada bir deformasyon var. Genişletmek için tıkla... Çalışır mı taksam Yahya Nuroğlu dedi: C48 SMD kondansatör patlamış. Yani ekran kartı bozuk maalesef. Genişletmek için tıkla... Tamir olma şansı var mı nereye göstermem gerekiyor Artı 0 Eksi
Yahya Nuroğlu dedi: C48 SMD kondansatör patlamış. Yani ekran kartı bozuk maalesef. Genişletmek için tıkla... Çöp mü yani merta0567 dedi: Hocam garantiye gönderin bir ihtimal para almadan tamir ederler. Genişletmek için tıkla... Garantisi yok maalesef 2el almıştım Ahmet İnanoğlu dedi: Evet, fotoğraflarda görüldüğü üzere orada bir deformasyon var. Genişletmek için tıkla... Çalışır mı taksam Yahya Nuroğlu dedi: C48 SMD kondansatör patlamış. Yani ekran kartı bozuk maalesef. Genişletmek için tıkla... Tamir olma şansı var mı nereye göstermem gerekiyor
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.458 Makaleler 1 Çözümler 19 2 Mayıs 2021 #13 Batuhan3834 dedi: Tamir olma şansı var mı nereye göstermem gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bir ihtimal tamir olabilir. Ekran kartını MSI servise götürmenizi tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Batuhan3834 dedi: Tamir olma şansı var mı nereye göstermem gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bir ihtimal tamir olabilir. Ekran kartını MSI servise götürmenizi tavsiye ederim.