Ekran kartının yere düşmesi sorun yaratır mı?

göktuğ d

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba kasamı taşımak için ekran kartını sökmek istemiştim ama ekran kartını güç kablosundan çıkarırken ekran kartı elimden kayarak yaklaşık 20 30 Cm'lik bir yükseklikten fanları üste gelecek şekilde yere düştü. Ekran kartını bir iki gün deneme şansım yok, içime bir kurt düştü sizce bir şey olur mu?

Hocam 20 30 cm'den kolay kolay bir şey olmayacağını düşünüyorum. Eğer çatlayan, kırılan veya içinde sallanıp ses yapan bir şey yoksa gördüğünüz, büyük ihtimalle sorun yoktur. En önemli kısmı ağız tarafı zaten. Bağlantı kısmı sağlamdır umarım. Çok fazla kafanıza takmayın.

Hocam 20 30 Cm'den kolay kolay bir şey olmayacağını düşünüyorum. Eğer çatlayan, kırılan veya içinde sallanıp ses yapan bir şey yoksa gördüğünüz, büyük ihtimalle sorun yoktur. En önemli kısmı ağız tarafı zaten. Bağlantı kısmı sağlamdır umarım. Çok fazla kafanıza takmayın.

Hocam 20 30 Cm'den kolay kolay bir şey olmayacağını düşünüyorum. Eğer çatlayan, kırılan veya içinde sallanıp ses yapan bir şey yoksa gördüğünüz, büyük ihtimalle sorun yoktur. En önemli kısmı ağız tarafı zaten. Bağlantı kısmı sağlamdır umarım. Çok fazla kafanıza takmayın.

Hocam ağız kısmı veya başka bir yeri yere çarpmadı direkt olarak fanları üste gelecek şekilde yere kapaklandı. Salladığımda içinden gelen herhangi bir ses duyamadım. Görüntüsünde de bir problem yoktu umarım içi de sağlamdır

Bu kadar kolay bozulabilecek aletler değiller yine de test etmek lazım tabii ama pek bir sorun olacağını sanmıyorum.

Umarım cevabınız için teşekkürler.

Ben ekran kartımın termal bakımını yapıp yerine taktıktan sonra masada minik bir kondansatör olduğunu fark ettim. Onun eksikliğine rağmen sorunsuz çalışıyor. Ama o hissettiğin korkuyu ilk başta hissettim. Kondansatör olduğunu ve o ufaklıkta bir kondansatörün düşmesini ekran kartının bile hissetmeyeceğini öğrenince rahatlamıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı