Usta RTX 50 serisi gelene kadar rahatsın. Akacaksınız oyunlara RTX 50 geldiğinde RTX 40 serisini Nvidia bile garanti edemez. DLSS 4 çıkar bakarsın RTX 40 serisi desteklemiyor
32MB, Intel Pentium T7200 ile gelen görüntü yongası ama adını maalesef hatırlamıyorum şu an. Üretilen ilk MacBook modelidir ayrıca. 2006 yılında İngiltere'den alındı.
İşlemci ile alakalıdır hocam. İşlemcinin dahili ekran kartı var ise yetmemesi normaldir eski model herhalde. Görev yöneticiden kontrol edebilirsiniz. Dahili mi yoksa harici mi kullanılıyor diye. Dahili ekran kartını devre dışı bırakıp harici kullanabilirsiniz. En azından kasma sorunu vs olmaz.
İşlemci ile alakalıdır hocam. İşlemcinin dahili ekran kartı var ise yetmemesi normaldir eski model herhalde. Görev yöneticiden kontrol edebilirsiniz. Dahili mi yoksa harici mi kullanılıyor diye. Dahili ekran kartını devre dışı bırakıp harici kullanabilirsiniz. En azından kasma sorunu vs olmaz.
Evet arkadaşlar dün bir arkadaş bu tarz anket yapmıştı. Bilgisayar RAM'iniz kaç GB diye. Bende hem anketli olsun diye hem de bu tarz konu görmediğim için merak ettim. Öncelikle ben başlayayım. NVIDIA GeForce 940M (2 GB) ekran kartı kullanıyorum. Haliyle laptop olduğu için zaten işlemci ile anca performans verebiliyor. Beni idare edecek düzeyde şu anlık. Genel olarak zaten oyun yüklü olmadığından genelde ETS 2 giriyorum. Unuttuğum ekran kartı olursa direkt olarak açıklamaya ekleme yapabilirsiniz.
Hocam öncelikle işlemciniz frekansı çok düşük. Doğal olarak etki yapıyor. Güç seçeneklerinden yüksek performansa alıp deneyin. Ayrıca Aygıt Yöneticisi'nden dahili ekran kartını devre dışı bırakabilirsiniz. Detaylı konuşmak için ayrı konu açmanız iyi olacaktır. Diğer bilgili arkadaşlar da yardımcı olurlar. Ama ondan önce dediklerimi bir deneyin.