Ekran kartınız kaç GB ve memnun musunuz?

GTX 1050 Ti, GTX 1030, RX 5500 XT 4 GB, RTX 3070, RTX 3090 ve RX 6900 XT Toxic kullandım. Şu an Macbook M1 Pro kullanıyorum ve ekran kartında bol VRAM çok önemli arkadaşlar. RTX 3070 aldığıma en pişman olduğum karttı çünkü VRAM'i yetersiz geliyordu.

Tekrar RTX 3090 sistem toplayacağım yakında.

12 Gb 4070.

Şimdilik oynadığım optimizasyonu düzgün Aaa oyunlarda en yüksek ayarlarda vram 8-9 arasında geziniyor 1440p'de.

Kaç yıl götürecek göreceğiz.

GTX 950M, 4 GB. Kesinlikle ama kesinlikle memnun değilim. Yüksek ayarlarda açabildiği oyun yok. Son 7-8 yılda çıkan yüksek bütçeli bir oyunu oynadığımı hatırlamıyorum.

Ne NVIDIA'nın emri altında? Bir şey bilmeyen fanboylar/içerik üreticileri/tasarımcılar olmasa AMD oyun piyasasını alıp götürür. Enayi abluyor düşük VRAM kartlarla. Eskiden high oynuyordum demişsiniz acaba 4 g yetersiz olduğu için böyle olmuş olabilir mi?

Ben de 940MX kullanıyorum 2GB. Hiç memnun değilim. Çok drop yiyorum veya çok kasıyor. 20 fps akıcı gelmeye başladı .

3060 12 GB. Memnunum, her oyunu ultraya çekip keyfime bakıyorum. Şu sistem için bile çok yol katettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…