Ekran kartınızın modeli nedir?

Rog Strix 4090 oc kullanıyorum. Uzun vadeli düşünerek yaptık yatırımı Görsel işler ve oyunlarda birlikte kullanmak için almıştım, an itibariyle doğal olarak rahatlıkla bütün işlerime koşturuyor. Uzun süre götürür diye umuyorum.

O fiyata ne yazık ki öyle şeyler beklememek gerekiyor.

Hocam zaten 200FPS beklemiyorum ama örneğin 3060 RTX açınca 40 FPS kaybediyorsa. RX6600 80 FPS kaybediyor. Bu uçurum sinir bozucu. Tabii 3060'tan daha ucuz o da ayrı mevzu.

Gigabyte RX 6600.

RX 460'tan geçince memnun olmamak elde değil, şu anda 1080p için oynatmadığı oyun yok. Şu anlık memnunum diyelim. Güç tüketimi düşük, ısınmıyor.

Bende 10 yıldır kullandığım Intel HD Graphics 1. nesil 64MB üzerinden XFX RX6600'e geçtim. Eskiden CS 1.6 oynarken deli gibi kasardı sistemim. Şimdi CS:GO 300 FPS oynarken karşı takımın babaannesinin evindeki camın köşesindeki çiçeği bile görebiliyorum. Benim için fark gezegensel büyüklükte.

2 seneyi aşkındır 5600x ile Asus TUF RTX 3070 kullanıyorum. İşten fırsat buldukça oyun oynuyorum ama gayet memnunum. Tek sıkıntı VRAM 8GB olması. Keşke 12 olsaydı diyorum. Halen ısı değerleri ve performansı çok yerinde. Herhalde 1 sene daha macun değiştirme olayına girmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…