Ekran kartları hassas mı?

umut özay

Hectopat
Arkadaşlar, ekran kartım boş karton kutunun içinde paketi var. Yolda poşetle götürürken 2-3 kere dizime çarptı ama yavaş. Bir şey olmuş olabilir mi?

Olabilir de olmayabilir de. Olmayabilir çünkü her sene binlerce ekran kartı rezalet kargo firmalarıyla insanlara teslim ediliyor. Bizzat gözümle gördüm hepsiburada'nın firması hepsijet bile paldır küldür fırlatıyor kargo kolilerini. Aras yurtici vs. bunları anlatmaya gerek yok. Durum böyleyken bile yıllarca dayanıyor bu ekran kartları. Ama şans işi tabi sen bir dokunursun anında bozuladabilir.

Elinizle çok temas ettirmemeye çalışın statik elektrik birikimi olursa ekran kartında sıkıntı olur.

Yok bir kere elime aldım dışında poşet gibi bir şey vardı zaten sonra kutuya koydum yolda giderken 2 3 kere bacağıma çarptı o kadar
Ama ekran kartı direk bacağıma çarpmadı kutunun içine koydum kutu çarptı bacağıma

Hocam o derece bir paranoyaya girmeye hiç gerek yok. Poşetle taşırken dizinize değdi diye bir şey olmaz ekran kartına. Kargocular ekran kartlarıyla basketbol oynuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…