Ekran Kartları Her Anakarta uyumlumudur

Mustafa YASAN

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar Sorum şu şimdi Elimde Asus P5GT41 - M LX var bu anakarta Powercolor Hd6570 Gddr3 1Gb 128Bit Amd Radeon Dx11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar bu Ekran kartını Hd6570 takıcagım ama sorum şu önceden yüksek kapasiteli sistem topladığım için bilmiyorum acaba bu ekran kartı bu anakarta uyumluluk sağlarmı yoksa çokmu bir şey istedim anakarttan acil yardımcı olurmusunuz,veya bu anakart için takabilicegim bir ekran kartı önerirmisiniz fiyatı hiç problem değil.

Ekran kartı anakarta uyar. Bu ekran kartının fiyatı internete özel. İşlemciniz darboğaz yapmayacak kadar iyi ise takıp sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Ana kartın en fazla desteklediği intel core duo 2 ve core 2 quad olduğu için şuan core2 duo takılı bir sorun yaratmaz değilmi

Core 2 duo diyip geçemezsiniz. İşlemci numarasını da belirtmelisiniz ama tüm core 2 duo serisi bu ekran kartında darboğaz oluşturmaz.

Özür diliyorum, İşlemci Modeli Şudur Core 2 Duo E7300 eğer bir sorun yoksa siparişi veriyorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…