Muhammet Akın Yılmaz Hectopat Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2014 #21 Anlayışlı konuşman için teşekkür ediyorum, yanlış anlama diğer forumlarda yöneticiler çok fazla asabi oluyor onun için Technopat ailesini seviyorum Zaten bu durum yüzünden bir sürü forum çöpe gidiyor.
Anlayışlı konuşman için teşekkür ediyorum, yanlış anlama diğer forumlarda yöneticiler çok fazla asabi oluyor onun için Technopat ailesini seviyorum Zaten bu durum yüzünden bir sürü forum çöpe gidiyor.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.478 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 18 Kasım 2014 #22 Rica ederim. Herşey karşılıklı. Doğru şekilde sorunuzu veya konuşmalarınızı yaparsanız bizde o şekilde cevap vermeye özen gösteririz.
Rica ederim. Herşey karşılıklı. Doğru şekilde sorunuzu veya konuşmalarınızı yaparsanız bizde o şekilde cevap vermeye özen gösteririz.
Muhammet Akın Yılmaz Hectopat Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2014 #23 Tabii ki yani ama onlar öyle böyle değil doğru düzgün konuşsan da biraz bilgisiz olsan da öldürmedikleri kalıyor.
Tabii ki yani ama onlar öyle böyle değil doğru düzgün konuşsan da biraz bilgisiz olsan da öldürmedikleri kalıyor.