DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 6.001 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Eylül 2024 #11 boifromasgard dedi: PSU'lardan FSP olan Hyper mı AHBC mi? Genişletmek için tıkla... AHBC hocam. Yeni seri olan.
boifromasgard dedi: PSU'lardan FSP olan Hyper mı AHBC mi? Genişletmek için tıkla... AHBC hocam. Yeni seri olan.
boifromasgard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 3.039 Çözümler 11 Yer Aydın 17 Eylül 2024 #12 DarKSaGaa dedi: AHBC hocam. Yeni seri olan. Genişletmek için tıkla... Yeni seriyi bilmiyorum. Kabloları Hydro serisi gibi full siyah sleeve mi yoksa bildiğimiz sarı siyah üstünde file mi var?
DarKSaGaa dedi: AHBC hocam. Yeni seri olan. Genişletmek için tıkla... Yeni seriyi bilmiyorum. Kabloları Hydro serisi gibi full siyah sleeve mi yoksa bildiğimiz sarı siyah üstünde file mi var?
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 6.001 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Eylül 2024 #13 boifromasgard dedi: Yeni seriyi bilmiyorum. Kabloları Hydro serisi gibi full siyah sleeve mi yoksa bildiğimiz sarı siyah üstünde file mi var? Genişletmek için tıkla... Sarı siyah görsel iletiyorum. Tüm 3070'ler satıldı. +250 maliyetle bir daha geleceği için ilanı güncelliyorum. Son düzenleme: 18 Eylül 2024
boifromasgard dedi: Yeni seriyi bilmiyorum. Kabloları Hydro serisi gibi full siyah sleeve mi yoksa bildiğimiz sarı siyah üstünde file mi var? Genişletmek için tıkla... Sarı siyah görsel iletiyorum. Tüm 3070'ler satıldı. +250 maliyetle bir daha geleceği için ilanı güncelliyorum.