Ekran kartlarında güç limiti nasıl ayarlanmalı?

Acfergo

Kilopat
Bildiğim kadarıyla karta overclock yaptıktan sonra ve voltajları yükselttikten sonra güç limitini arttırmak gerekiyor. Ben RX 580 ekran kartıma voltajsız overclock ile çıkabileceği en üst frekanslara çıkardım. Güç limitini en sağa doğru (+%50) arttırmalı mıyım yoksa voltaj vermediğim için ellememeli miyim? Şimdi nedir yapmam gereken? Sadece test sırasında mı güç limitini fullemeliyim? Kartın çok daha fazla ısındığını fark ettim ama MHz'ye bir katkısı olmadı doğal olarak. İdeali nedir?
Bazı denemeler sonucu 1080p Furmark testinde uyguladığım 1480 MHz'nin çalışmadığını, kartın 1200 MHz'lerde gezdiğini fark ettim. Güç limitini %50 arttırdığımda sorun ortadan kalkıyordu. %20'den sonra tekrar düşük hızda çalışıyor. En aşağı %25 ile 1480 MHz'yi sağlayabildim. Kart normalde 1353 MHz. Yanlış bir şeyler yaptım mı acaba? Güç limitini hala anlayamamış gibi hissediyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…