Ekran kartlarının fiyatları düşer mi?

AloneDark00

Hectopat
Daha fazla  
Yeni PC toplamayı düşünüyordum ancak ekran kartı fiyatlarını görünce vazgeçtim. Ekran kartlarının fiyatları ne zaman önerilen satış fiyatlarına yaklaşır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni PC toplamayı düşünüyordum ancak ekran kartı fiyatlarını görünce vazgeçtim. Ekran kartlarının fiyatları ne zaman önerilen satış fiyatlarına yaklaşır?
Seneye gibi görünüyor, biraz Pakistan Hindistan da karışırsa o iş yaş.

Sen alacaksan şimdi al - sabah topladım arkadaşıma... 5090 konusunda aynı konuyu yaşadık. Yurtdışından getirtsek ne olur vb. diye. Sonra şunu gördüm, biraz bozulduk.

1746649673194.png

Burası Türkiye hocam düşer diye bekleriz sak diye zamlanır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum bu dolar kurunda düşmesi imkansız gibi bişey gelirse zam gelir eğer bütçen yetmiyorsa ikinci el ekran kartlari düşüyor sarı sitede belki bulursun bir tane

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı