Ekran kartlarının önündeki marka yazılarının bir önemi var mı?

ckl7

Femtopat
Daha fazla  
Eski bir sistemim var ama oynadığım oyunlar için yeterli birkaç hafta önce ekran kartım arızalandı bende işlemcimle uyumlu bir ekran kartı sormak için işi bilen birinden tavsiye istedim bana R7 240 al dedi ama Intel'mi ASUS'mu vesaire alacağım söylemedi herhangi birini alsam fark eder mi çok marka var anlamıyorum ben pek yardımcı olur musunuz? Örneğin Turbox Izoly MSI ASUS elsa safira.

MSI R7 240 kullanıyorum hiçbir problemim olmadı MSI almanı öneririm.

Sistemi eski olduğu için güzel bence.

Var ama şöyle var: 1.soğutma sistemleri mesela bir tarafta a marka bir tarafta b marka ekran kartı var. Ve arada 3000TL'lik bir fark var. O fark soğutma sistemine gidiyor ve kart daha serin ve gürültüsüz çalışıyor. 2. fark OC Edition kartlarda kutunun üzerinde OC Edition varsa şunu bilin ki ekran kartına marka OC yapmış ve OC için müsait bir kart. Bu kartta yapılan sayesinde OC 5FPS, 10FPS daha yukarıda çalışmasına yarıyor.

Ve şunu söyleyeyim Izoly ve Turbox 'a bakma.

İşlemcimden eski olduğu için istemiyorum ya şmdilik yetiyor bana 1 2 sene sonra toplamak istiyorum sağ ol

Ya ben olayı anladımda bunun hiç asus msi markası falan kalmamış nerdeyse hepsi turbox nerden bulabilirim ben bunun önerdiğiniz markalarını

@OYUNPClerin_Efendisi @yer fıstığı @ÖzdemirBurak @462488

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…