U Ubuntukullanicisi Centipat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 2 29 Nisan 2020 #1 Monitör ve ekran kartı olmayan 1000 lira civarında bilgisayar toplanabilir mi? AMD Ryzen 3 1200 işlemci kullanmayı düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2020
Monitör ve ekran kartı olmayan 1000 lira civarında bilgisayar toplanabilir mi? AMD Ryzen 3 1200 işlemci kullanmayı düşünüyorum.
Qrtizon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 1.400 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2020 #2 Ubuntukullanicisi dedi: Monitör ve ekran kartı olmayan 1000 lira civarında bilgisayar toplanabilir mi? AMD Ryzen 3 1200 işlemci kullanmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci+anakart+ram 1090TL civarına geliyor. Ya indirim kovalayacaksınız, yada anakart veya rami ikinci el bulmaya çalışacaksınız veyahut bütçeyi yükselteceksiniz, öbür türlü kasa, psu, hdd’ye bütçe kalmıyor.
Ubuntukullanicisi dedi: Monitör ve ekran kartı olmayan 1000 lira civarında bilgisayar toplanabilir mi? AMD Ryzen 3 1200 işlemci kullanmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci+anakart+ram 1090TL civarına geliyor. Ya indirim kovalayacaksınız, yada anakart veya rami ikinci el bulmaya çalışacaksınız veyahut bütçeyi yükselteceksiniz, öbür türlü kasa, psu, hdd’ye bütçe kalmıyor.
U Ubuntukullanicisi Centipat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 2 30 Nisan 2020 #3 Qrtizon dedi: Hocam işlemci+anakart+RAM 1090TL civarına geliyor. Ya indirim kovalayacaksınız, ya da anakart veya RAM'i ikinci el bulmaya çalışacaksınız veyahut bütçeyi yükselteceksiniz, öbür türlü kasa, PSU, HDD’ye bütçe kalmıyor. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi biraz daha artırabilirim. And Athlon 3000G işlemciyle uyumlu uygun fiyatlı anakart önerebilir misiniz?
Qrtizon dedi: Hocam işlemci+anakart+RAM 1090TL civarına geliyor. Ya indirim kovalayacaksınız, ya da anakart veya RAM'i ikinci el bulmaya çalışacaksınız veyahut bütçeyi yükselteceksiniz, öbür türlü kasa, PSU, HDD’ye bütçe kalmıyor. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi biraz daha artırabilirim. And Athlon 3000G işlemciyle uyumlu uygun fiyatlı anakart önerebilir misiniz?