Ekran kartsız 25-30 bin TL'ye sistem önerisi

Bütçe
25 - 50

Yu9eN

Hectopat
DDR4 sistemden DDR5 sisteme geçmek istiyorum. Bunun için:

Anakart: 2X M.2 slot olmalı.
RAM: 2x16 GB.
İşlemci: 7600X veya F/P olarak üstü olabilir.
Kasa: 700W PSU dahil olması lazım.
SSD: En düşük 1TB M.2 SSD.
Soğutucu: Sıvı veya hava fark etmez uyumlu ve performansı iyi olması önemli işlemci için.
Ekran kartı: 7700XT uyumlu şu anki DDR4 sistemde kullanmaktayım.

Bu kısaslara uygun bana DDR5 bir sistem önerebilir misiniz? Tek bir yerden veya ayrı ayrı alabilirim. En önemli kısas taksit seçeneğinin olması benim için. Ekran kartlı taksit seçeneği uygun olan F/P kasada önerebilirsiniz ekran kartlı olursa maksimum 50 bin TL çıkabilirim.

Son düzenleme:
Şu anki sistemim:

Anakart: MSI B450A Pro Max.
RAM: 4x8 32 GB.
İşlemci: R5 5600.
PSU: High Power Performance gd Gold 600W.
SSD: 1TB M.2 SSD. 1X 240 SATA SSD 1X 1 TB HDD.
Soğutucu: Snowman t5.
Ekran kartı: 7700XT Sapphire Pulse.
Kasa: Ranger virgo.
Hocam şundan dolayı sordum. Ben de 10k masrafla DDR4ten DDR5e geçtim. Açıkçası geçmesem de olurmuş... Elbette o paraya güzel kasa toplanır ama gerçekten lazım mı iyi düşünün naçizane bunu demiş olayım..

Hocam şundan dolayı sordum. Ben de 10k masrafla DDR4ten DDR5e geçtim. Açıkçası geçmesem de olurmuş... Elbette o paraya güzel kasa toplanır ama gerçekten lazım mı iyi düşünün naçizane bunu demiş olayım.

En azından alt yapıyı sağlam yapıp fiyat farkı daha fazla açılmadan DDR5 sisteme geçmek mantıklı bana göre. Ve elimdeki ürünlerin fiyatları da düşmeden elimden çıkarmış olurum. Onun için F/P bandında en az 5 yıl idare edebilecegim ileride sadece ekran kartı veya işlemci değişebilecegim bir DDR5 sistem istiyorum.

En azından alt yapıyı sağlam yapıp fiyat farkı daha fazla açılmadan DDR5 sisteme geçmek mantıklı bana göre. Ve elimdeki ürünlerin fiyatları da düşmeden elimden çıkarmış olurum. Onun için F/P bandında en az 5 yıl idare edebilecegim ileride sadece ekran kartı veya işlemci değişebilecegim bir DDR5 sistem istiyorum.
Bütçe varsa ve oyun oynama hevesiniz yüksekse makul ama bugün 7600x'e falan geçerseniz %5 falan performans artışınız olacak onun harici uzun vade mantıklı olabilir ben sadece kendi tecrübemi anlatmak istedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı