Ekran Kartsız 3220 Liraya Sistem Toplama

Varyaron

Kilopat
Daha fazla  
Sistemin fotoğrafını aşağıya ekleyeceğim. (Ekran kartım var R7 240) İleride bu sisteme bir de RX 580 veya 1080 Ti almayı düşünüyorum RAM'lere ekleme yapacağım ve SSD alacağım tavsiyeleriniz nelerdir ?
Sistem:
AMD Ryzen 5 2600X
GIGABYTE GA-AX370
Kingston 8GB HyperX DDR4
THERMALTAKE SMART RGB 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI
Ekran Görüntüsü (2).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını B350 çipset alıp 8 GB RAM daha şimdi ekle. Ayrıca kasan ne? Bu arada RX 580 veya 1080 Ti derken ikisinin arasında hem performans hem de fiyat farkı olduğunu biliyorsun değil mi? Eğer bekleyeceksen yeni 11xx serisini bekle.

Düzenleme: 8 GB RAM'i şimdi ekle dememin sebebi dolar gün geçtikçe yükseliyor ve RAM fiyatları da belli. Ayrıca BF1 ve PUBG gibi oyunlar 8 GB üstü RAM tüketiyor bu da FPS drop yemene sebep olabilir.

Dolar konusunda haklısınız ama şimdilik idare ediyor bu ekran kartı ileride çalışıp almayı düşünüyordum onu, işlemci ve RAM'lere ağırlık verme sebebim ise şuan dual core 2 işlemci ve DDR1 ram kullanıyorum. Doların düşme ihtimali hiç yokmu ?

Ekran kartını B350 çipset alıp 8 GB RAM daha şimdi ekle. Ayrıca kasan ne? Bu arada RX 580 veya 1080 Ti derken ikisinin arasında hem performans hem de fiyat farkı olduğunu biliyorsun değil mi? Eğer bekleyeceksen yeni 11xx serisini bekle.

Düzenleme: 8 GB RAM'i şimdi ekle dememin sebebi dolar gün geçtikçe yükseliyor ve RAM fiyatları da belli. Ayrıca BF1 ve PUBG gibi oyunlar 8 GB üstü RAM tüketiyor bu da FPS drop yemene sebep olabilir.
Kesinlikle. 8GB Ram 2015-2016 civarı ideal iken, 2018 şartlarında, 16GB almanız neredeyse zorunlu olacak. Aynı şekilde dolar artmadan ekran kartınızı da alın.

Kesinlikle. 8GB Ram 2015-2016 civarı ideal iken, 2018 şartlarında, 16GB almanız neredeyse zorunlu olacak. Aynı şekilde dolar artmadan ekran kartınızı da alın.
Bu Ram nasıl olur ?
Kingston 16GB HyperX Predator Black DDR4 3000MHz CL15 1.35V XMP Ram

Ekran kartını almışken iyi birşey almak istiyorum ve şuan elimde ekran kartıda ekleyecek para yok. Olsaydı SSD eklemek isterdim birde.
Neden Vatan'dan olsun? Daha pahalı! Acaba sanal alışverişe güvenmiyor musun? Eğer öyleyse Sinerji'nin fiziksel mağazasına git ve o şekilde al. Hatta pazarlık bile yapabilirsin.
Güvendiğim bazı siteler var ama şuana kadar çoğu elektronik eşyayı vatandan aldım, sinerji hakkında çok bilgim yok ama mağazası varsa oradanda alabilirim.

Ekran kartını almışken iyi birşey almak istiyorum ve şuan elimde ekran kartıda ekleyecek para yok. Olsaydı SSD eklemek isterdim birde.
Şimdi ekran kartı alacak olsan bütçenin yarısı ekran kartına gidecek. Haliyle diğer yarısıyla leş sistem toplayabilirsin. Böyle en iyisini yapıyorsun bence. Bir sonraki seriler çıkana kadar alma.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı