Ekran Kartsız 3220 Liraya Sistem Toplama

Güvendiğim bazı siteler var ama şuana kadar çoğu elektronik eşyayı vatandan aldım, sinerji hakkında çok bilgim yok ama mağazası varsa oradanda alabilirim.
Sinerji, Teknobiyotik ve Webdenal mağazalarına güvenebilirsin. Bu üç mağazadan telefondan dizüstü bilgisayara ve DSLR'a kadar Dünya alışverişlerim oldu. Başka yakınlarıma da buralardan aldırttım. Yani hiç güven sorunu yaşamana gerek yok. Bence daha iyi sistem için Vatan'dan alma.

Şimdi ekran kartı alacak olsan bütçenin yarısı ekran kartına gidecek. Haliyle diğer yarısızla leş sistem toplayabilirsin. Böyle en iyisini yapıyorsun bence. Bir sonraki seriler çıkana kadar alma.
Bende o yüzden eklemedim, yakın zamanda bir haber görmüştüm doğruluğundan emin değilim NVİDA yeni bir kart çıkaracak diye onun da etkisi oldu, Sinerji mantıklı gelmeye başladı aslında bunu düşünebilirim.
Bellek gayet uygun. Ancak ekran kartın (r7 240) ile idare edebileceğin süre gün geçtikçe kısalıyor. Yaklaşık 2-3 ay idare edebilirsin o kart ile. Tabii, çok ağır oyun açmaya çalışmazsanız.
Haklısınız zaten ekran kartını muhtemelen bu sistemi aldıktan bir 4 veya 5 ay sonra alabilirim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı