Ekran kartsız bilgisayar almak mantıklı mı?

237969

Kilopat
Arkadaşlar laptopumu satıp bir PC almak istiyorum ama ekran kartlı bilgisayarların genelde diğer parçaları kötü oluyor. Acaba 6-7k civarına 12100F 16 GB bellekli bir sistem alsam ekran kartını sonra alsam mantıklı olur mu maddi açısından? Yoksa direkt 10-12K civarına masaüstü sistem mi alsam?

Ekran kartsız bilgisayar ile GTA San Andreas, MTA ve Roblox gibi oyunlar oynayacaksan al tabii.

Sonrasında ayrı bir ekran kartı alacağım ondan mantıklı mı diye soruyorum.
Şaka yapıyorum dostum. Bununla ilgili yüzlerce konu var onlara bakmayı düşündün mü?

Aşırı ağır grafikli oyunlar oynamayacaksan, ofis kullanımı için küçük kasalar çok daha kullanışlı derli toplu oluyor.

O işlemcide dahili grafik birimi olmadığı için görüntü alamazsınız. Intel tarafında F ibaresi olmayan bir işlemci alırsanız görüntü alırsınız, i3-12100 gibi. AMD tarafında ise Athlon 3000G/Ryzen G serisi işlemci alın.

Eğer iş amaçlı ve oyun amaçlı düşünüyorsan masaüstü al geç (fiyatlar daha artmadan) fakat F serili işlemci de harici ekran kartı almak zorundasın.

İkinci el alışveriş bölümünde 6.500 TL'ye Ryzen 7 5700g sistem ilanı vardı. Ona bir bakın bence.

Adam ekran kartını sonradan alacağım diyor zaten siz F islemci goruntu vermez diyorsunuz. Kardeşim ekran kartsız sistemini al. Daha sonra ölç biç sana en uygun en iyi kafana yatan ekran kartını alırsın ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…